reklama

Styczniówki 2010 !!

Orsalit ja też dawałam ,sama nawet sobie wczoraj zrobiłam bo jest nawadniający jeśli mała nie chce pić dawał łyżeczką np co 5 minut ten sok z marchwi i kleiku u nas w czasie jelitówki nikt nie przełknął ale też jest na biegunkę

może faktycznie to 3 dniówka dużo sił Tysiolek będzie dobrze !

reklama
Witam :)

Niebyło mnie 4 dni i bardzo teskniłam za Wami :tak: Przez te goraczki z maluszkiem pomieszkiwałam u siostry a ona niestety niema neta :-(:-(.

Wczoraj chrzciliśmy Damiana w kościele wsio ok :-D:tak: ale kolacyjka w domu masakra gorąco gorzej jak na pustyni w domu ponad 32 stopnie !!!!!
Dziś cały dzień pada i temp 20 stopni Damian jest przeszczęsliwy :-):-):-) bo to jego ukochana temperatura :tak:

Jutro jedziemy do teściów bede dopiero w piątek a tam tez niema neta :no::no:
wiec juz w tej chwili wszystkim dzidziolkom obchodzącym swoje święta STO LATEK :):)

Patrysia sto latek dla Alanka
Tysiolek zdrówka dla Amelci

Kochane wszystkim zycze dobrej pogody duzo zdrówka dla pociech i do " zobaczenia " na BB w piatek :)
Buziole i kojojowych snów ;-):tak:

Witam kobietki po nieobecności, nawet nie miałam kiedy usiąść na neta:-(przepraszam ale jak chłop w domu to ciężko z dostępem:-(:-(:crazy:

Półroczniakom wsio naj:tak:

Spadam nadrabiać

tysiolek- dużo zdrówka dla malutkiej, mam naszieje, ze juz dzis jest lepiej.

Moje dziecko wczoraj tez odżyło- jak zrobiło się chłodniej. Ale juz znowu zaczyna świecić słoneczko:szok:

witam sie porannie

ale fajnie, wreszcie neco chlodniej. tylko u nas w nocy w pokoju mimo otawrtch okien bylo 30 stopni-masakra. co godzine musialam dawac Fiolci piciu, 2x jedzenie i chyba ze 4x pieluszki zmieniac. w rezultacie jestem nieprzytomna.
dzis idziemy do lekarza bo krosteczki z brzuszka nie zniknely a to juz prawie tydzien.

Tysiolek a jak Amelcia?

hej Dziewczyny :-)

Dzięki za trzymanie kciuków za Amelka
pomogło bo dzisiaj juz zdrowa uuuuf w nocy juz ładnie spała - obudziła sie o 24 na mleczko cała flache wypiła jakieś 210 ml i o 5 rano kolejna - i nie było juz kup - wiecmusiała nadrobic nie jedzenie.
ale tak czy siak bede jej przez tydzien te kultury bakteri podawała !
teraz tylko zabki zostały hihihih

Tysiolek - super, że Amelcia ma się lepiej, Beti - wspólczuję krosteczek oby to zwykłe potówki były.
U nas dużo, dużo chłodniej....wczoraj aż zimno, dzis fajnie.... ponoć to takie dwa dni oddechu i znow sie zacznie ;)

Miłego dnia!

Witam się poniedziałkowo, tydzień w pracy strasznie się wlecze, a weekend tak szybko mija.
U nas dopiero wczoraj wieczorem zrobiło się chłodniej, no i dzisiaj fajny wiaterek.
A z soboty na niedzielę mój m zostawił otwarty balkon i kot sąsiadów urzędował w naszym korytarzu, trochę się przestraszyłam, bo drzwi do sypialni były otwarte, ale na szczęście nie wskoczył Mikiemu do łóżeczka, co innego swój kot, ale obcemu to nie wiadomo co do łba strzeli.

A Miki dzisiaj kończy siedem miesięcy, normalnie taki stary się robi że zaczynam tęsknić do maluszka wiszącego przy cycu.

Witam wieczorkiem,
u mnie też chłodniej ale za to zaczęło się ząbkowanie na maxa i te 2 dni to jak wojna:no: Mały wpada w straszne napady płaczu i za bardzo nie pomaga mu ani żelik na dziąsełka ani paracetamol, nie chce jeść a potem płacze bo jest głodny ale zaraz wszystko odpycha, masakra, miałam nadzieję że to jakoś łagodniej przejdzie, na razie pękło dziąsełko przy prawej, dolnej jedynce i ząbka już widać ale nie wyszedł całkiem, ile taki ząbek może wychodzić?
Kurcze jak sobie przypomnę co pisała morka:baffled: i tak będziemy walczyć z każdym ząbkiem to niezła masakra nas czeka:-(

Wiw, mam nadzieję że Cię pocieszę, u nas ciężko było tylko przy dwóch pierwszych ząbkach, a górne już gładko poszły, też było marudzenie ale już nie takie jak przy dolnych, po tygodniu ząbek powinien być już na wierzchu.

Chorowitkom dużo zdrówka!!!
Patrysia wszystkiego najlepszego dla Alanka!!!

reklama
Witam

a my cały weekend poza domem, na szczęście trochę chłodniej:-)

I my mamy pierwszego ząbka!!!!Ale nocki były koszmarne , budziła się co godzinę ale w ciągu dnia było ok.

spadam , bo Z wstała, napisze pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry