Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Miki dzisiaj kończy siedem miesięcy, normalnie taki stary się robi że zaczynam tęsknić do maluszka wiszącego przy cycu.

hej Dziewczyny :-)
Dzięki za trzymanie kciuków za Amelka
pomogło bo dzisiaj juz zdrowa uuuuf w nocy juz ładnie spała - obudziła sie o 24 na mleczko cała flache wypiła jakieś 210 ml i o 5 rano kolejna - i nie było juz kup - wiecmusiała nadrobic nie jedzenie.
ale tak czy siak bede jej przez tydzien te kultury bakteri podawała !
teraz tylko zabki zostały hihihih

my nadal szczerbaci za to z cudownym sukcesem
udało mi sie wrócić do karmienia piersią !!!!
póki co cyc jest potrzebny rano i wieczorem
dla mnie to tak wiele ze aż łezka w oku mi się kręci kiedy Wam to pisze !!!
jak to wyglada ze skladem tych granulek>? bo ja patrzylam i tam jest laktoza....czy w waszych tez?
Szczerze mówiąc nie słyszałam o granulce homeopatycznej, która nie zawierałaby cukru - to z teorii musi miec, ale może muszę się doszkolić. Narazie znalaz lam dla zobrazowania ile tego cukru jest.
Leki pojedyncze to przede wszystkim granulki i mikrogranulki. Granulki to małe kuleczki z mieszaniny sacharozy i laktozy nasączone substancją w odpowiednim rozcieńczeniu homeopatycznym. Dwadzieścia granulek zawiera 1 gram cukru, czyli 1/5 kostki cukru. Ta postać leku dostępna jest w specjalnych czterogramowych fiolkach zaopatrzonych w dawkomierz granulek. W jednej fiolce znajduje się około 80 granulek. Mikrogranulki są znacznie lżejsze od granulek. Taka tubka zawiera 1 g mikrogranulek (około 200 sztuk mikrogranulek).