reklama

Styczniówki 2010 !!

Zabiłaś mi ćwieka bo na fiolkach BOIRON nie jest nic napisane. Natomiast wiele czytałam o produkcji leków i zawsze było, że to cukier. (czasem właśnie obsmiewany) Rodzice dzieci autystycznych, które musza być na ścisłej bezcukrowej diecie o tym dyskutowali i żadnemu nie szkodził ten cukier a leki pomagają.
Może różnie firmy robią to pytanie czym jest ta granulka u ciebie, bo wiadomo, że sam specyfik to są mikro śładowe ilości..

Pojecia nie mam czym ona jest :-D ale dziala;-)
A sklad jest taki:
Magnesium phosphoricum C6, Calcium carbonicum "Hahnemanni" C8, Ferrum phosphoricum C8, Chamomilla D6, Calcium phosphoricum D12

Edit: teraz widze,ze sklad granulek z Boironu jest inny...czyli jednak co firma to inny obyczaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem,
dziś jakoś spokojniej wieczór przeszedł, mega marudzenie było tylko jedno, potem jeszcze się raz przebudził ale teraz moje słoneczko śpi słodko a ja na tarasie siedzę sob ie popijając białe winko z wodą i resetuje zwoje nerwowe;-) i tylko komary mi psuja sielankę:crazy:

co do leków chomoopatycznych i zawartego w nich lub nie cukru to przyznam, ze jak dziecko cierpi to wszystko mi jedno byle tylko mu ulgę przyniosło, nie miało skutków ubocznych i się biedactwo nie męczyło!!!! Myślę że z dwojga złego cukier lepszy niż ból a przecież lekarstwami dzieci się nie karmi i to tylko sporadyczna konsumpcja

Witam się po powrocie, zmęczona ale zadowolona....
C ma już 7 miesięcy, od piątku- he he to już nawet więcej...
Natchniona tak długą podróżą w aucie mam coś dla Was:
[video=youtube;h-8PBx7isoM]http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=player_embedded[/video]

Miłego wieczoru, mało marudnych dzieci, bezbolesnego ząbkowania!!!!!!!!!

Witam wieczorkiem,
dziś jakoś spokojniej wieczór przeszedł, mega marudzenie było tylko jedno, potem jeszcze się raz przebudził ale teraz moje słoneczko śpi słodko a ja na tarasie siedzę sob ie popijając białe winko z wodą i resetuje zwoje nerwowe;-) i tylko komary mi psuja sielankę:crazy:

co do leków chomoopatycznych i zawartego w nich lub nie cukru to przyznam, ze jak dziecko cierpi to wszystko mi jedno byle tylko mu ulgę przyniosło, nie miało skutków ubocznych i się biedactwo nie męczyło!!!! Myślę że z dwojga złego cukier lepszy niż ból a przecież lekarstwami dzieci się nie karmi i to tylko sporadyczna konsumpcja
Wiw i mnie tez jest wszystko jedno czy jest w nich cukier czy nie ma.Po prostu wyrazilysmy zdumienie z Kaja:-D. Ja jej wierze bo ona sie na tym zna a ja czytam tylko co pisze na opakowaniu i tez se musze uwierzyc;-)

Ide sie chlapac i spac.
spokojnej nocy wszystkim:-)

Klara najlepszego dla kolejnego 7-miesięczniaka:-)
... dobrze że bezpiecznie dotarłaś i mam nadzieję, że to natchnienie nie było spowodowane nieprzewidzianymi przygodami?

i ja się witam wieczornie a zarazem żegnam bom bardzo zmęczona.
Wszystkim naszym kochanym dzieciaczkom które obchodzą miesięcznicę lub obchodziły życzę wszystkiego co najlepsze w życiu, duża buźka dla nich :)
Mój Mati kilka dni temu skończył 6 miesięcy i nie mogę uwierzyć że tak szybko te nasze dzieciaczki rosną.
Idę lulu bo coś humor mam do d...! Cały dzień bolała mnie strasznie głowa i na dodatek trochę pożarłam się z moim m. Ale jutro będzie lepiej :)
Kolorowych snów, buziaki

Roxeen na pewno jest mu w sam raz jakby było mu mało dałby Ci znać ja nigdy nie odciągałam by sprawdzić ile mały pije i teraz nie mam pojęcia ile wypija i jak pije i potem nie płacze to widocznie mu starcza

przede wszystkim Dzień dobry i miłego dnia

D marudny więc nie popiszę ;)

reklama
witam się i ja ;)
roxeen - najważniejsza jest właśnie motywacja i chęć... trzymam kciuki aby to trwało. Nie zamartwiaj się ile on pije, na pewno nie bedzie głodny, poza tym przecież dajesz mu już zupki i owoce.... będzie dobrze!
Dziś jeszcze zapowiadany chłodniejszy dzień, wykorzystujemy go zatem na podroż i jedziemy do dziadków.
Miłego dnia !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry