Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
"

ale super, ja też mam sunie, ale ona nie ma instynktu macieżyńskiego, gryzie wszystkie psy i pomimo,że na 10 lat, to jeszcze żadnemu nie chciała dać...;-);-);-) może ma odmienną oriętacje;-)

hehe to dokładnie tak jak i moja, rzuca sie na wszystko co się rusza łącznie z samochodami.Hej kobiety ja własnie na sniadanko jem chlebek z nutella -pycha:-)Mój wczoraj nie wytrzymał i na kolacje przyniósł kurczaczka z rozna z frytkami ale zastrajkowalam i nie zjadłam-oczywiscie zeby mu na zlosc zrobic(ile silnej woli to wymagało to mozecie sobie wyobrazic)i kupił mi lezaczek na balkon zebym mogla na powietrzu polezec a nie tylko w domu.Chyba mu sie znudziło to nieodzywanie do mnie-zobaczymy na jak długo![]()

Ja mam teraz wstręt do ryb i mięsa, a na weselu to głównie ryby i mięso w każdej postaci. ;-)Świat pełen samych kobietwszystko byłoby takie proste
![]()

, no i bym powiedziała jeszcze że nie są tak "zawistni" jak kobiety. Tylko kobiety są zdolne do obgadywania i puszczania fałszywych plotek wprost za plecami "najlepszej kumpeli" tylko dlatego, że ta ma "droższą bluzkę".
, ale spotkało mnie w życiu kilka tego typu sytuacji... nic przyjemnego). Faceci są po prostu szczerzy i "prości"
niech one podrosna i zaczną biegać to mój synek będzie mieć radoche