Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam pochmurno i deszczowo;-)
Jakoś kiepsko spałam, a córa wstała głodna o 6, padam na nos, a to dopiero 10
Zdiagnozował 16-stke przez macanie czy na podstawie ciśnienia. Kurcze, chyba muszę się cieszyć, że zajmuje się mną polska służba zdrowia
![]()
Ja od razu ciążę rozpoznaję po odruchu wymiotnym przy myciu zębów, nawet testu nie muszę robić, ale już mi te mdłości przechodzą, pierwsze tygodnie były najgorsze.Witam dziewczynki
A myślałam że tylko ja mam odruchy wymiotne przy myciu zębów, szczególnie rano, ostatno nie zdążyłam do kibelka i wszystko wylądowało w umywalce, ale nie będę już obrzydzać , najwyższy czas popracować, znikam.:-)
Ja od razu ciążę rozpoznaję po odruchu wymiotnym przy myciu zębów, nawet testu nie muszę robić, ale już mi te mdłości przechodzą, pierwsze tygodnie były najgorsze.
Też miałam durne sny w nocy...

Andzia - przykre to co piszesz. Jak im nie szkoda ciężarnej ganiać??? Nie możesz trochę tupnąć nogą???
Oj, dzisiaj chyba tupne, i to tak porządnie, to ja tu powinnam leżęć do góry d..., a nie odwrotnie
A poza tym na poprawienie humorku to wyszłam z pieskiem na spacer i po drodze kupiłam sobie spodenki ciążowe. To są już moje drugie:-) mnie po prostu nie można wypuszczać z domu, bo wracam z całą torbą zakupów...:-):-):-)
Hej,
A ja byłam w poniedziałek u lekarza, mojego GP - tu w Irlandii ciążę prowadzi lekarz ogólny, nie ginekolog. Opowiedziałam mu, że jestem w ciąży, że jak wynika z USG to 13 tydz i całą historię (kiedyś napiszę bo za długa na teraz), że byłam u gina w Polsce, no i on mi się kazał położyć, pomacał mi brzuch i mówi: 16 tydzień.... Ubawiłam się:-) Aaaa i ciśnienie mi zmierzył. Wezwanie na badania dostanę za miesiąc:-)))

wszystkie sa jak ona tzn.maść tylko z 3 z nich są białe i tam troche ciemniejszego kolorku tak jak mojej suni tata:-)aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te maleństwa bo moja sunia została mamusią
ach piękny widok jak tak cycusie niućkaja
ja mówie teraz do M no jedna kobitka już twoja urodziła teraz czas na mnie