reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kubiaczka to chyba w Twoim regionie Polski faceci są innego gatunku, bo tu plotkują gorzej niż baby;-)

U nas faceci też nieźle plotkują... Mój to szczególnie :-D
Chodziło mi o coś innego. Kiedyś w szkole średniej, moja koleżanka puściła sporo fałszywych plotek na mój temat (typu, że miałam skrobankę), tylko dlatego, że spodobał się jej mój chłopak. Kiedyś też w dyskotece zaatakowały mnie dziewczyny dlatego, że byłam lepiej ubrana :szok:. Chodziło mi o robienie komuś krzywdy z zazdrości.
Oczywiście nie wszystkie dziewczyny.

Ostatnia edycja:
reklama
Nikki to nadawałabyś sie na brytyjskiego lekarza, oni ciąże po macaniu ty po myciu zębów rozpoznajesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz zAgatko, za 4 razem test to tylko dla formalności zrobiłam, bo objawy stały się dla mnie oczywiste...

andzia76, powiedz, że lekarz kazał Ci odpoczywać i niech sami się obsługują... w ogóle jak można się ciężarnej na głowę zwalić??

:-)Ja uważam, że na to nie ma reguły. Ale szczerze powiedziawszy np pracuje mi się lepiej z facetami, niż z babkami. Chodź też znam facetów, którzy zachowują się gorzej niż "moherowe berety" na targu:-)

Nikki,no bo i kazał odpoczywać. Moi goście jeszcze nie wiedzą, że mają doczynienia z ciężarną, jeszcze nie było okazji.:-D

:-)Ja uważam, że na to nie ma reguły. Ale szczerze powiedziawszy np pracuje mi się lepiej z facetami, niż z babkami. Chodź też znam facetów, którzy zachowują się gorzej niż "moherowe berety" na targu:-)
Faceci między sobą nieźle obgadują, plotkują i niezłe głupoty zmyślają, czasem lepiej niż kobiety.

Wiesz zAgatko, za 4 razem test to tylko dla formalności zrobiłam, bo objawy stały się dla mnie oczywiste...

andzia76, powiedz, że lekarz kazał Ci odpoczywać i niech sami się obsługują... w ogóle jak można się ciężarnej na głowę zwalić??

Mnie w ogóle coś takiego dziwi. Jak można sobie jechać do kogoś odpocząć. :confused: Taki darmowy "hotel"

Mnie w ogóle coś takiego dziwi. Jak można sobie jechać do kogoś odpocząć. :confused: Taki darmowy "hotel"
mniej więcej tak to wygląda, oni mają darmowe wakacje, a ja zap....:baffled: ale tak jest co roku. Już powiedziałam mężowi, że w przyszłym roku pakujemy się i jedziemy na cały lipiec. Zadnych gości, żadnej rodzinki. Do tej pory mnie to tak nie denerwowało, ale teraz po pierwsze takie latanie koło nich jest trochę męczące, a po drugie stoje z remontem.
A o ciązy nie chce im jeszcze mówić, bo potem zostaną dłużej żeby mi pomagać i się o mnie troszczyć, brrr ... a ja wole święty spokój od zagłaskiwania.
tak to już mam z tą moją rodzinką, same skrajności.
Wyżaliłam się troche i już mi lepiej;-)

reklama
mniej więcej tak to wygląda, oni mają darmowe wakacje, a ja zap....:baffled: ale tak jest co roku. Już powiedziałam mężowi, że w przyszłym roku pakujemy się i jedziemy na cały lipiec. Zadnych gości, żadnej rodzinki. Do tej pory mnie to tak nie denerwowało, ale teraz po pierwsze takie latanie koło nich jest trochę męczące, a po drugie stoje z remontem.
A o ciązy nie chce im jeszcze mówić, bo potem zostaną dłużej żeby mi pomagać i się o mnie troszczyć, brrr ... a ja wole święty spokój od zagłaskiwania.
tak to już mam z tą moją rodzinką, same skrajności.
Wyżaliłam się troche i już mi lepiej;-)
W przyszłym roku to nie wyobrażam sobie, żeby przyjechali, jak Ty będziesz półrocznym dzieckiem się zajmować... To Twoja rodzina czy męża?

Do góry