reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam przy kawusi ...

Asiowo, u nas też pogoda mocno depresyjna ... żadnych szans na wystawienie choćby czubka nosa z domu ...
Wiw, hehe ... podoba mi się to buba ;-) u nas teraz wszystko jest mama :rofl2: ale przez dobre 3 tygodnie było babababababa i tak w nieskończoność

reklama
Witam od rana, odrazu przepraszam za błędy ale mały siedzi na kolanach i tez chce sobie popisać

w końcu zaczynają iść ząbki u nasz wczoraj pojawił się 1 więc super, mały zdrowy
tylko ze zrobił się cwany, nie chce sam się bawić w łóżeczku wyciąga rączki i jest ryk, zresztą ostatnio wszystko tak wymusza,
Pobudkę dziś zrobił o 6.30 a wczoraj poszedł spać o 20.20

No i uczy się raczkować, tak to można nazwać tyłeczek podnosi do góry a rączkami się czołga i tak to mu wychodzi

Miłego Dnia bo u nasz pochmurnie i deszczowo

Witam ja dopiero teraz przy kawce.

K budzi się o 6 a ja tak go błagam przed snem żeby dał pospać chociażby do 7ale nic.
Dziś zjadł mleczko o 7.30 i przysnął do 8.30 i ja z nim, fajnie było heheheh

U nas też pogoda do bani i pewnie w domu będziemy siedzieć. Mój M ma ostatni dzień wakacji:-( a tak było fajnie, codziennie śniadanka wspólne, kawka. No i pomoc przy Młodym bo on ciągle na rękach.
My nadal bezzębni:crazy:

Miłego dzionka dla wszystkich

WITAM:-)
Kochane wczoraj pisałam że chciałabym aby Alanek umniał mówić mama a tu proszę dzisiaj usłyszałam pięknie słowo powiedziane MAMA nie MA-MA a MAMA :-Dno ale tylko raz hehe:-p
KATIA gratki:-)u nas dalej błyszczy pustkami hehe:-)

Witam stycznióweczki :)

Ale my dzisiaj pospali :szok: Do 10.30 i jestem zszokowana bo Damian pił mleko o 7 i ze tyle wytrzymał. Ale chyba wiedział ze mama zmęczona. Kurcze do 1.30 lepiłam pierogi :no::no: Oj ja głupiutka zawsze sobie roboty narobie :-D:-D:-D

Katia Ty jestes z tego Leszna na wielkopolsce ??? Bo ja jestem z pod Leszna hihihi No i gratulacje dla ząbków

Patrysia najtrudniejszy ten pierwszy "krok" w tym przypadku słowo MAMA ale teraz juz poleci z górki. Gratulacje ze sie doczekałaś. U nas tylko baba i baba przed spaniem baba podczas zabawy baba jak sie tylko obudzi baba. A ja chce mama !!!!:-D

bećka84 oj współczuję na tych rękach nosić dzidziołka ciężki pewnie ? i ręce odpadają. Nasz tez tak chciał ale wrzuciliśmy go w nosidełko i jakos z rąk zrezygnował potem podłoga mnustwo zabawek i cały dzień spędza bawiac sie na podłodze. Spi tylko w łóżeczku i wiadomo jak je to idzie do stolika a tak podłoga cały czas. Czasami wyciągnie ręce ze chce na nie ale rzadko. Tzn nosimy go ale nie non stop.

Witam wszystkie Panie:)

A my juz po kardiologu , słyszy jakies szmerki ale są delikatne i za 1,5 roku do kontroli

A Z się popisała oczywiście ze złej strony , akurat powinna zrzemać i była nieznośna , wyrywała się na wszystkie strony , ale dalismy rade.Ogolnie ma dzisiaj ten gorszy dzien :crazy:

A tak wogóle to parę kolezanek zaginęło gdzię w akcji hahaha

Miłego dnia

Witam stycznióweczki :)

Ale my dzisiaj pospali :szok: Do 10.30 i jestem zszokowana bo Damian pił mleko o 7 i ze tyle wytrzymał. Ale chyba wiedział ze mama zmęczona. Kurcze do 1.30 lepiłam pierogi :no::no: Oj ja głupiutka zawsze sobie roboty narobie :-D:-D:-D

Katia Ty jestes z tego Leszna na wielkopolsce ??? Bo ja jestem z pod Leszna hihihi No i gratulacje dla ząbków

Patrysia najtrudniejszy ten pierwszy "krok" w tym przypadku słowo MAMA ale teraz juz poleci z górki. Gratulacje ze sie doczekałaś. U nas tylko baba i baba przed spaniem baba podczas zabawy baba jak sie tylko obudzi baba. A ja chce mama !!!!:-D

bećka84 oj współczuję na tych rękach nosić dzidziołka ciężki pewnie ? i ręce odpadają. Nasz tez tak chciał ale wrzuciliśmy go w nosidełko i jakos z rąk zrezygnował potem podłoga mnustwo zabawek i cały dzień spędza bawiac sie na podłodze. Spi tylko w łóżeczku i wiadomo jak je to idzie do stolika a tak podłoga cały czas. Czasami wyciągnie ręce ze chce na nie ale rzadko. Tzn nosimy go ale nie non stop.

K też się zabawi na podłodze, siedzę oczywiście z nim bo sam jeszcze nie usiądzie, ale nie trwa to długo no może z 15 min i na ręce, a w leżaczku siedzi jak jest najedzony i też nie dłużej jak 15 min.

Katia pewnie jak bym go wsadziła do chodzika to też by śmigał ale nie mogę się przekonać.

reklama
Witam

u nas to było pierw mama teraz baba czasem tata się wymcknie
za to świetnie robi "indianina" nie wiem jak to określić i udaje mu się robić kosi kosi :)

a tak w ogóle to ja ząbkująca wraz z dzieckiem pół szczęki mnie dziś boli i połowa zębów z uchem tak mi ósemka promieniuje:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry