Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no ale tylko raz hehe
Do 10.30 i jestem zszokowana bo Damian pił mleko o 7 i ze tyle wytrzymał. Ale chyba wiedział ze mama zmęczona. Kurcze do 1.30 lepiłam pierogi 
Oj ja głupiutka zawsze sobie roboty narobie 

Witam stycznióweczki
Ale my dzisiaj pospaliDo 10.30 i jestem zszokowana bo Damian pił mleko o 7 i ze tyle wytrzymał. Ale chyba wiedział ze mama zmęczona. Kurcze do 1.30 lepiłam pierogi
Oj ja głupiutka zawsze sobie roboty narobie
Katia Ty jestes z tego Leszna na wielkopolsce ??? Bo ja jestem z pod Leszna hihihi No i gratulacje dla ząbków
Patrysia najtrudniejszy ten pierwszy "krok" w tym przypadku słowo MAMA ale teraz juz poleci z górki. Gratulacje ze sie doczekałaś. U nas tylko baba i baba przed spaniem baba podczas zabawy baba jak sie tylko obudzi baba. A ja chce mama !!!!
bećka84 oj współczuję na tych rękach nosić dzidziołka ciężki pewnie ? i ręce odpadają. Nasz tez tak chciał ale wrzuciliśmy go w nosidełko i jakos z rąk zrezygnował potem podłoga mnustwo zabawek i cały dzień spędza bawiac sie na podłodze. Spi tylko w łóżeczku i wiadomo jak je to idzie do stolika a tak podłoga cały czas. Czasami wyciągnie ręce ze chce na nie ale rzadko. Tzn nosimy go ale nie non stop.