czechow
Fanka BB :)
Kupska znowu przechwaliłamOstatnie z wodą
((( Już nie mam pomysłu jak Mu pomóc. Mały znowu wieczorem mocno płakał. Opadam z sił
On pewnie bardziej
Jeszcze jutro muszę iść do tej baby lekarki, bo mleko tylko na rano starczy, bo oczywiście zapisała tylko jedno opakowanie i kazała przyjść! No i jutro babol przyjmuje w godzinach prawie że drzemki C.... Lekko nie będzie....
Nika to faktycznie młody wykończony skoro tak padł!!
A dajesz mu probiotyki?
Może rzeczywiście kupa była z sikami?
czechow ja tez sie troszkę pomidorka obawiałam ale w słoiczkach w wielu obiadkach był pomidor i nic małej nie było wiec zaryzykowałam pomidora działkowego do zupki i jest ok. nie powiem bo do 12 w nocy miałam schize ze mogła ej zupka zaszkodzic no ale na szczescie ot tylko moja schiza była.
Klara wymus na tej lekarce jakies skierowanie na badania!!! ta biegunka juz zdecydowanie za długo u was trwa.
W przyszłym tygodniu jedziemy do teściowej - ona pracuje w firmie które hoduje nowe odmiany pomidorów to wezmę od niej i spróbujemy na Laurze - zobaczymy. Ja tych słoikowych jeszcze nie próbowałam bo moja bojkotuje słoiki. Mam chyba ze 20 muszę komuś odsprzedać albo oddać bo u nas nie zejdą na pewno.
Koniecznie wymuś na niej badania.Bo to już martwiące tyle czasu!Tak mozna doprowadziś do odwodnienia.
Mały spał do 19:00
Kupiłam mu szczoteczkę i paste do zębów.Ale Nikodemowi podobało się mycie paszczy![]()
:-) Moja też lubi jak jej myje zębole. Tylko muszę uważać bo mnie chce zawsze ugryźć.