reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry ponownie.

Rox - fajnie że D wychodzi - a jak się czuje?
Ja @ mam jakoś nieregularnie - maj, sierpień - mam nadzieję że lepiej się poczujesz.

Wszystkiego naj dla solenizantów!

reklama
Hej!

Rox: dobrze, że D. wychodzi - tzn. że jest lepiej i juz wszystko tak nie spada?
Klara: te rączki to miód na serce każdej mamy - ja m narzekam, że małą ciągle za mną chodzi i nic nie mogę bez niej porobić, ale jak wyszłam w sob po warzywa to m mówi, że stała pod drzwiami i łkała mama, więc ją zbawiał, żeby odwrócić uwagę, ze mnie nie ma - matko normalnie aż serce mi się ścisnęło, a wyszłam na jakieś 30 minutek tylko, a ona z tatą została:zawstydzona/y:
Tysiolek: 34 stopnie - mama mia ale ci zazdroszczę wyjazdu!!
katia: u nas tez w tydzień 2 zebole - gratki:)
malwina: a jak się doczekasz tej przespanej nocki to jaka szczęśliwa i dumna będziesz hehheh
czechow: może sloiczki na wyjzdy jakieś sie przydadzą - ja tak swoje musze użyć, bo jednak moje lepiej wchodzą i też rezygnujemy ze słoików całkiem:laugh2:

miłego dzionka!

Aga - ona ma odruch wymiotny jak jej zbliżam łyżeczkę z jedzeniem ze słoiczka - więc raczej nie. Ale mamy znajomych, im urodziła się córa 3 miechy temu więc poczekam jeszcze miesiąc i im oddam.

Rany julek, w końcu siadłam na dupsku. Po południu Emi zaczęła być płaczliwa, dostała paracetamol na noc, niech pośpi sobie dzieciątko.

Tysi, baw się tam za mnie ;-) a ząbka widać, ale jeszcze nie do końca się wykluł, więc gońcie nas ;-)

Ale na razie, póki nie wyjdzie piękny błyszczący nie zmieniamy suwaczka ;-)

aga, czechow moja radość była przedwczesna :( wczoraj wieczorem była jeszcze mowa o tym ze dziś wychodzi
ordynator powiedział NIE :(

A powiedział, kiedy D wyjdzie?

Dzisiaj na szybko robiłam małej obiadki święcie przekonana, że mam jeszcze jeden pojemnik, otwieram lodówkę, a tam pusto. Dobrze, że mam zawsze słoiczki w pogotowiu :-)

Roxy dasz radę - ważne, żeby D. coś pomogło - może lepiej tak niż jak miałby wyjść i słabo się czuć, mdleć czy coś - a ty sama z dzieckiem i jeszcze chory mąż, któremu trzeba pomóc!
Czechow: to tak jak u mnei na połowę słoiczków - po kilku łyżeczkach odruch wymiotny - tylko w zasadzie dynia z ziemniaczkiem Hippa i rybka Gerbera jest ok. - resztę zużyję mieszając z moimi obiadkami i na wyjazdy do dziadków, bo inaczej nei zje...

Roxy dasz radę - ważne, żeby D. coś pomogło - może lepiej tak niż jak miałby wyjść i słabo się czuć, mdleć czy coś - a ty sama z dzieckiem i jeszcze chory mąż, któremu trzeba pomóc!
Czechow: to tak jak u mnei na połowę słoiczków - po kilku łyżeczkach odruch wymiotny - tylko w zasadzie dynia z ziemniaczkiem Hippa i rybka Gerbera jest ok. - resztę zużyję mieszając z moimi obiadkami i na wyjazdy do dziadków, bo inaczej nei zje...

No proszę u mnie po dyni (po pierwszej łyżeczce) był mega bełt - nie ma możliwości by tknęła dyni.

reklama
Witam się!!!
O Stasiu świętuje -100 lat!!!!
Mari_anna nam pierwszy ząbek wyszedł w 8 miesiącu i 3 dni życia C, bez paniki :)
Tysi wygrzej się za mnie!!
Rox u D będzie dobrze... !!!

a
u nas dziś tylko 2 kupy, druga ponoć mikro.... -M zmieniał... tak więc ilość zmniejszona, jakość plastwlinowa, jest lepiej znacznie niż było... Humanę znów dostaliśmy....jedzeimy na tym do końca tyg. i jak będzie dobrze z kupskami to przechodzimy na pepti znowu i jak po nim będzie dobrze to jedzenie jedziemy tak jak na samym początku -marchewczka i po kolei dania jednoskładnikowe...a owoce to chyba na grudzień nam przypadną, ale byle do przodu....
Mam w chacie zapasy słoików z mięchem, pomrożone jakieś fasolówy, ale muszą poczekać na lepsze czasy bo co.... Byle się tylko unormowało już....
Skierowania do neurologa nie dostaniemy bo pooopka w górze u C, chwilkę tylko ale to postęp!!!

e:
Czechow u nas pierwsze stracie z dynią też było blee ale potem miłość, miłość i jeszcze raz miłość :)
Miłego....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry