reklama

Styczniówki 2010 !!

100 lat dla Amelci:-)

A u nas znów słonecznie :-) i my też po drzemce na miasto musimy iść , tylko nie bardzo zawsze mi się chce ze względu na schody ktore musimy zawsze pokonać a wózkiem samej ciężko a ludzi do pomocy brak:nerd:

A my od 3 dni mamy mega problem z zasypianiem , płacze przerażliwie jak by ją kto ze skóry obdzierał i zasnąć nie może a widać ze spiąca:baffled:

i jeszcze tutaj zapytam jak nzywają się granulki na ząbkowanie???

Jest w odpowiednim wątku ale wklejam Ci linka

BOIRON Chamomilla vulgaris 15 CH 4 g - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje - ja mam 30

reklama
witam
my pobudka 6.50
wczoraj byliśmy z małym u lekarza bo ma katarek, gardło na szczęście czyste, a katarek przez wychodzące ząbki

Gratulacje 8 miesięcy,
Michaś też dziś, kończy 8 miesięcy o 18.30 :-):-):-)

Rox, Twój od 3 dni, ja mam przerywane nocki od ponad miesiąca :baffled:
Myślałam, że jak zapodam na noc paracetamol, to coś lepiej będzie, ale nie, nocka była standardowa.
Malwina, ja też mam CH30.
Czechow, Klara, współczuję problemów z jedzeniem, u nas wszystkie słoiczki są mniam. Ale nie ma co dziecka zmuszać, ja myślę, że z czasem się unormuje to jedzenie.

Wczoraj teść przywiózł nam farelkę :tak: nagrzałam u małej w pokoju, ale na noc wyłączyłam, to rano była zimnica totalna, Emilka miała lodowate rączki złożone w piąstkę, a mnie po plecach wiało, jak ją karmiłam.
Ale na szczęście dzisiaj chyba zaczynają nam grzać, kaloryfery są letnie. Sąsiadka zadzwoniła i powiedziała im co o tym myśli, bo dziecko jej się mega przeziębiło. Może to podziałało?
Najważniejsze, że małej nie będzie zimno i mogę puścić kolejne pranie z nastawieniem, że wyschnie szybciej niż za 4 dni ;-)

Za niedługo zmykamy na spacerek, nie chce mi się wychodzić na ten ziąb, ale co zrobić.

dziewczyny ja głupia zrobiłam zdjęcie zębów pantomogramem czy ja muszę mleko odciągać po tym ? cholera teraz nie wiem bo mi powiedzieli ze mogę karmić normalnie a teraz wyczytałam ze nie powinno się tego robić karmiąc piersią :/

jesli nie mogę karmić ile bym musiała czasu odciągać ?

tam mnie łupie ósemka że umrę tu a chirurg telefonu nie odbiera :/

Pasi dzięki czyli odciągać będę myślisz ze jak o 10:00 robiłam zdjęcie o 19:00 mogę już małego karmić ? bo po kąpieli może być pisk o cycka teraz jakoś mu wcisnęłam etapami butlę chyba się najadł bo zasnął choć niewiele tego było bo od 11:00 do teraz wypił 50ml

Roxeen mój płacze o cycka lub o to by go przytulić wezmę go na ręce od razu śpi lub jak go do nas zaniosę jest ok jest mi łatwiej bo podsunę cyc i on zasypia dalej ale znowu Emilka lubi przyjść i się boje bo czasem wskakuje prawie na niego no i nie chce zbytnio przyzwyczajać bo dziś już bym z wyra spadła a co dopiero jak on większy będzie całkiem mi łóżka zabraknie ;)

Najlepszego dla 8M !!!

Znowu mnie ząb zaczyna łupać :/

reklama
A u nas cały dzień pikne słońce świeci:-D i tak przyjemnie ze hej

Z przebudza sie zebym ją pogłaskała , albo bierze łyczka picia i spi dalej. No ale ja juz nie narzekam , tak widocznie musi być. Wierzę w przeznaczenie i takie tam różne:blink:

A wczoraj urodziła M kuzynka , dziewczynkę Aleksandrę :-):-)

A Z poszła drzemać to ja idę jeszcze kawkę wyknąć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry