reklama

Styczniówki 2010 !!

Znowu wyjde na śpiocha, bo my dziś wstałyśmy o 10:) ale co tam - wyśpię się za was drogie panie i na zapas zanim zaczną wychodzic koljen zębiska hehe

Dorciaa kochana chyba ten power od ciebie do mnei dotarł - wysprzatałam kuchnię, wymyłam naczynia z dni kilku, bo już powoli talerzy, kubków i sztuśców czystych brakowało (u nas to standard, bo oboje nie znosimy myć naczń, a na zmywarkę brak miejsca w kuchni) i jeszcze wielkie pranko zrobiłam. Misia drzemie już drugą godzinę, a mamusia odpoczywa. Choć w zasadzie ide obiad robić, więc koniec odpoczynku:)

U nas niestety bez ogrzewania jeszcze nie włączyli - ale w sumie koło 20-21 stopni niby w domu, ale jakoś kości mnie.. bom ja ciepłolubna i marznę. Oby pranie nie schło mi 4 dni, bo ciekawe w co małą ubiorę?!

reklama
Agagsm "Dorciaa kochana chyba ten power od ciebie do mnei dotarł....." a ja tu Dorci nie widziałam na orum od jakiegoś czasu , no chyba ze ona jakas niewidoczna na forum???:rofl2:

Witajcei laseczki:-D
sto lat dla wszystkich solenizantów: Amelci i Michasia:-D:-D:-D

A jeśli chodzi o dynie, to zrobiłam z jabłkiem i mały wcinał, aż mu się uszy trzęsły :)

Mały dziś strasznie marudziłw nocy, ale to chyba dlatego, że na podwieczorek zjadł gruszkę . Pewnie go brzuszek bolał.
Ale za to pospał do 8 rano. Jupi:-D:-D:-D już mu się to dawno nie zdażało. Wstawał skoro świt. Ranny ptaszek:-p:rofl2:

U nas od paru dni przepiękna pogoda. Całymi dniami jesteśmy na dworze. Trzeba korzystać puki jest ciepło:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie diewczyny

Zaniedbuje was ostatnio za co przepraszam ale wisielczy nastroj nadal panuje. Obiecuje poprawe jak tylko moje hormony sie z leksza uspokoja:)

Milego wieczoru

Rox ale jakoś przyprawione - z czyms czy tak same te buraczki starte po prostu?
ja w tym roku natchnienia nie mam na żadne zaprawy - ale zrobię dynię, bo mój mnie wtedy po nogach chce całować więc sie poświęce, co mi tam heheh

Malwina: ja mam z Dorcia kontakt pozawerbalny - normalnie czuję nosem, ze to właśnie ona mi przekazała swoją energię :-D:-D:-D

Lece do małżona, bo żeśmy cały wieczór poza domem byli ze znajomymi i nasze kochane i grzeczne dziecko jest właśnie kąpane i mamusia czeka na pachnącą córę co by jej cycusia dac przed snem, bo już mi po bluzce ciekło - bo zazwyczaj 21 się usypiamy, a tu dziś 22:30 a my dopiero zmierzamy do łóżka:tak:

Bry.

Uwielbiam buraki w każdej postaci - mogę jeść codziennie.

Dziś się czuję jak zmolestowana psychicznie - kiedyś jak się Laura budziła i chciała jeść w nocy to "mędziła" teraz krzyczy i głośno woła.... jestem zmęczona :sorry2:

Witam babeczki

A ja wczoraj mówiłam ze nie narzekam juz na moją Z i juz ładnie w nocy było:-)
O 20.00 poszła spać , pobódki o 23.30,2.30, 4.30,6,00 i jeszcze do 7 do kimała:-D

Takze nie narzekam już bo mam najukochańszą córeczkę na świecie:-D:-D:-D

co do buraczków - ja też uwielbiam , ale mojej mamy:-)

A ja buraczków w żadnej postaci nie znoszę, blee :-D

Agagsm "Dorciaa kochana chyba ten power od ciebie do mnei dotarł....." a ja tu Dorci nie widziałam na orum od jakiegoś czasu , no chyba ze ona jakas niewidoczna na forum???:rofl2:

BBŚ działa ;-)

Witajcie diewczyny

Zaniedbuje was ostatnio za co przepraszam ale wisielczy nastroj nadal panuje. Obiecuje poprawe jak tylko moje hormony sie z leksza uspokoja:)

Milego wieczoru

To ślę wirtualne ogórki, albo ciasteczka, co podejdzie :-)

Bry.

Uwielbiam buraki w każdej postaci - mogę jeść codziennie.

Dziś się czuję jak zmolestowana psychicznie - kiedyś jak się Laura budziła i chciała jeść w nocy to "mędziła" teraz krzyczy i głośno woła.... jestem zmęczona :sorry2:

A Tobie ślę energię, której nie mam, ale zawsze coś ;-)

A tu stawiam szampana na mój 2000 post, który miał być tu, a poszedł na nocniki :-D

reklama
Ogórki szczególnie kwaszone albo kapustę kwaszoną też mogę jeść kilogramami - mniam

Moja córa zmieniła sobie pory drzemek - zawsze o tej porze spała a dziś nie (wczoraj też był problem) ciekawa jestem kiedy pójdzie spać - najpewniej wtedy kiedy będziemy musiały iść do lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry