reklama

Styczniówki 2010 !!

Klara - cieszę się że z kupą lepiej a raczej z Twoim C ale wiesz o co chodzi :-)

Co do dyni to już było któreś podejście i zawsze ten sam skutek... ale muszę się pochwalić że dziś karaluch zjadł całe starte jabłko - jeszcze nigdy jej się to zdarzyło.

reklama
O całe jabłko, pięknie!!! U na starte, nawet jak nie byliśmy uczuleni ( e:tzn. nie wiedzieliśmy że jesteśmy uczuleni) było beee, tylko ze słoiczka am .... Ale widać macie albo dobre źródło na jabłka, albo jakoś może smak tego co dajesz sama i Ty i Agagsm to bardziej przypomina to co z piersi płynie :) Może dlatego Wasze dziewczyny wolą Wasze obiadki - fajną sobie teorię wymyśliłam co :)?

O całe jabłko, pięknie!!! U na starte, nawet jak nie byliśmy uczuleni ( e:tzn. nie wiedzieliśmy że jesteśmy uczuleni) było beee, tylko ze słoiczka am .... Ale widać macie albo dobre źródło na jabłka, albo jakoś może smak tego co dajesz sama i Ty i Agagsm to bardziej przypomina to co z piersi płynie :) Może dlatego Wasze dziewczyny wolą Wasze obiadki - fajną sobie teorię wymyśliłam co :)?

W pierwszej chwili pomyślałam że napisałaś że mi zupa z piersi leci :-)

Mnie się wydaje że może dlatego wolą bo to co my gotujemy ma smak no i my to jemy a wiesz że z cudzego talerza najlepiej smakuje. Gabi do tej pory jak coś jem to przychodzi i mówi: mama ale masz ładną kanapkę na pewno dobrze smakuje.

Witam

To ja druga , Z o 6 pobódkę zrobiła.Ta moja mała coraz szybciej wstaje noż kurczaki....:crazy: i jeszcze co godzinę w nocy pobódki , ale teraz to chyba wina przebijających się dwójek

A teraz kawkę popijam i idę trochę ogarnąć

Czechow ja ostatnio o tej porze tez juz na nogach

Witam się kobietki :-)
my już też wstałysmy przed 8 ale jeszcze Amela bawiła sie w łozeczku wiec mogłam polezakowac hihihi :-)

a dzisiaj kończymy 8 miesięcy :-) piknie :-)
może wkońcu nam jakiś zab wyjdzie bo to już są jaja..... marudzi, steka, a tu nic nie widać !

Wszystkiego NAJ NAJ dla Amelci!!

Rodzinkę wyprawiłam do przedszkola / pracy - mała śpi - nareszcie mam czas na zjedzenie śniadania....

Pogoda iście zniechęcająca a muszę się potułać trochę po świecie... nie chce mi się....ale jak mus to mus.

reklama
100 lat dla Amelci:-)

A u nas znów słonecznie :-) i my też po drzemce na miasto musimy iść , tylko nie bardzo zawsze mi się chce ze względu na schody ktore musimy zawsze pokonać a wózkiem samej ciężko a ludzi do pomocy brak:nerd:

A my od 3 dni mamy mega problem z zasypianiem , płacze przerażliwie jak by ją kto ze skóry obdzierał i zasnąć nie może a widać ze spiąca:baffled:

i jeszcze tutaj zapytam jak nzywają się granulki na ząbkowanie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry