reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
To ja kobitki życze pozytywnych usg i wiadomości na wizycie:tak:

Ja takze bym chciała już czuć malenstwo wtedy byłabym spokojna bo ja cały czas się martwie czy aby wszystko jest dobrze:sorry2:ale jak każda z nas poprostu mamy dopuki nie dojdzie do dnia gdzie przytulimy nasze aniołki doputy nie będziemy spokojne:sorry2:

Ach ale pogoda jest kiepska chłodno deszczowo bleee...już wolałam te upały bynajmiej na dwór pospacerować czy ogólnie inaczej się patrzy na okno jak słoneczko świeci:tak:

Ja zaraz też wezme się za obiadek bo kiszki mówią jeść:-)

a ja dziś idę na USG-trzymajcie za nas kciuki! tak się boję żeby dzidzia zdrowa była...:szok:
Trzymamy mocno:tak:

chyba stres zawsze jest, bez względu czy sięporoniło czy nie...Ja przed wizytą zawsze sie denerwuje i to bez różnicy czy idę na usg czy na zwykłą wizytę u gina :baffled:
Jutro juzusg u Makowskiego i też juzpodświadomie japrzezywam :zawstydzona/y:

co do smaków to słodkiego nie jem, bo nie mam ochoty i nawet po pastylkach na gardł odo ssanai mam zgagę wiec u nas tylko kwaśne :-D
masz rację ja nie poroniłam a stresuje się strasznie, boję się, że jak pójdę na następną wizytę to może okazać się że dzidzi już nie ma, albo że coś jest nie tak. A USG to teraz dopiero połówkowe 25 sierpnia właśnie u makowskiego, nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam:-(

My dzis razem będziemy stresy przeżywać:-)
Drugi kciuk dla Was trzymam:tak:

ja USG mam 21 lipca dopiero.. i też ciągle się martwię czy wszystko dobrze.. ale jestem dobrej myśli, bo lepiej być dobrem myśli niż się ciągle dołować..
trzymam kciuki za wasze dzisiejsze USG :tak::tak:

nie nadążam za wami czytać :sorry2:;-)

ja wizytę teraz mam po 3 tygodniach od ostatniej ale to dlatego ze mój gin jedzie u na jakieś szkolenia a potem ma urlop wiec woli mnie widzieć przed wyjazdem bo potem by było to 6 tygodni zanim by wrócił :tak: wiec 2 tygodnie przede mną

i strasznie się denerwuje jak sobie o tej wizycie pomyślę :zawstydzona/y: mimo że nie mam za sobą przykrych doświadczeń :no: jak dla mnie stres jest zawsze o każde maleństwo:sorry2:

Dziewczyny ale macie fajnie ja mam dopiero wizyte 20 sierpnia i to pewnie bez USG chociarz kto wie moze akurat zroią bo to wizyta w szpitalu. Trzymam za wszystkie kciuki :)

Ania ,Beti trzymam mocno kciuki i oczekuje rewanzu w poniedziałek:-)
Oczywiście, że takm kciuki będą mocno zaciśnięte :-)

hehe ja już ma stresa a USG o 16,45 dopiero:angry:

Ja jadę o 16, ale tam dopiero będę się rejestrować, więc wejdę dopiero pewnie tak 18, albo może nawet coś koło 19...troche dziwnie tam jest, ale...ważne, żeby było ok...:tak:

reklama
Trzymamy mocno:tak:

masz rację ja nie poroniłam a stresuje się strasznie, boję się, że jak pójdę na następną wizytę to może okazać się że dzidzi już nie ma, albo że coś jest nie tak. A USG to teraz dopiero połówkowe 25 sierpnia właśnie u makowskiego, nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam:-(

Drugi kciuk dla Was trzymam:tak:

ja USG mam 21 lipca dopiero.. i też ciągle się martwię czy wszystko dobrze.. ale jestem dobrej myśli, bo lepiej być dobrem myśli niż się ciągle dołować..
trzymam kciuki za wasze dzisiejsze USG :tak::tak:

Dziewczyny ale macie fajnie ja mam dopiero wizyte 20 sierpnia i to pewnie bez USG chociarz kto wie moze akurat zroią bo to wizyta w szpitalu. Trzymam za wszystkie kciuki :)

Dziękuję kobietki:-) trzymajcie trzymacie kciuki :-)

Do góry