reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Witam się i Ja
U Nas nocka piękna J zasnęła o 20 aż do 6:30 ani razu się nie obudziła.
Pogoda hmmm... no cóż idzie zima w sumie ja wolę mróz i śnieg niż taką chlapę. Na naszym zadupiu takie błoto że wózek grzęźnie.
Aaaa i w końcu będzie pierwszy ząbek z góry, jest już biała plamka :-)
A propos ząbków to jak wstawić ten suwaczek z ząbkami? Zalogowałam się zrobiłam wszystko ale za chiny nie mogę g na forum wstawić. HELP
Sorry że tu zaśmiecam ale nie mogłam nigdzie znaleźć instrukcji.
Edyta witamy :-)
U Nas nocka piękna J zasnęła o 20 aż do 6:30 ani razu się nie obudziła.
Pogoda hmmm... no cóż idzie zima w sumie ja wolę mróz i śnieg niż taką chlapę. Na naszym zadupiu takie błoto że wózek grzęźnie.
Aaaa i w końcu będzie pierwszy ząbek z góry, jest już biała plamka :-)
A propos ząbków to jak wstawić ten suwaczek z ząbkami? Zalogowałam się zrobiłam wszystko ale za chiny nie mogę g na forum wstawić. HELP
Sorry że tu zaśmiecam ale nie mogłam nigdzie znaleźć instrukcji.
Edyta witamy :-)
Czechow Dzięki!
topoleczka
Witam przedpołudniowo:-)
U nas nocka nie najgorsza-z 3 pobudki na smoka i raz herbatka nad ranem. I nie pada
Więc na spacerek się wybierzemy i w odwiedziny do kumpeli Tymka-Zuzi (12.12.2009). Już się cieszę:-) A nawet jak zacznie padać, to po prostu zrobimy nasiadówkę u dziewczyn.
Kaamaa gratulujemy pierwszego zębolka
! Ja już zaczynam podejrzewać, że nasze gdzieś się pogubiły... Może trafiły do Boo lub Laury?Eeeeeeeeeeeeeeee............... A dajecie dzieciom coś przeciwbólowego jak im ząbki dają popalić? Ja bardzo rzadko smaruję Bobodentem albo daję Nurofen na noc jak jest nieciekawie wieczorkiem.
U nas nocka nie najgorsza-z 3 pobudki na smoka i raz herbatka nad ranem. I nie pada
Więc na spacerek się wybierzemy i w odwiedziny do kumpeli Tymka-Zuzi (12.12.2009). Już się cieszę:-) A nawet jak zacznie padać, to po prostu zrobimy nasiadówkę u dziewczyn. Kaamaa gratulujemy pierwszego zębolka
! Ja już zaczynam podejrzewać, że nasze gdzieś się pogubiły... Może trafiły do Boo lub Laury?Eeeeeeeeeeeeeeee............... A dajecie dzieciom coś przeciwbólowego jak im ząbki dają popalić? Ja bardzo rzadko smaruję Bobodentem albo daję Nurofen na noc jak jest nieciekawie wieczorkiem.To ja tu narzekam, a widzę że u nas to jeszcze nie jest tak najgorzej z tym spaniem, ale było juz tak pieknie
To pewnie zębolki idą
Ja Bartusiowi jak widzę że bardzo marudzi i pakuje rączki do buzi prawie całe smaruję dziąsełka Dentinoxem a on bardzo to lubi bo cmoka później i cmoka tak jakby sie tym delektował
To pewnie zębolki idą
Ja Bartusiowi jak widzę że bardzo marudzi i pakuje rączki do buzi prawie całe smaruję dziąsełka Dentinoxem a on bardzo to lubi bo cmoka później i cmoka tak jakby sie tym delektował
reklama
Topoleczka ja też smaruję bobodentem ale mam wrażenie, że jej nie pomaga a jeśli już to tylko na moment.