reklama

Styczniówki 2010 !!

ojjjjjj taaaak... u kryszenia są i dobre i piękne torty :) ale mam taką cichą nadzieję że mi się uda samej coś fajnego upiec. marzy mi się taki tort : Tort urodzinowy tylko oczywiście większy i po swojemu przystrojony :) ale z moimi zdolnościami to hmmmm.. obawiam sie po prostu ze mi nie wyjdzie :)

reklama
Masz rację że fajnie by było swój tort zrobić ale ja aż tak zdolna nie jestem :-p więc nie ryzykuję. A ten tort też widziałam jest śliczny w ogóle robiłam dużo przepisów z tej stronki pychaaa.

witam od rana,
nasz malutki wczoraj poszedł spać 21.30 i dziś zaskoczenie obudził się 8.15 już nie pamiętam kiedy tak pospał ładnie

z wielkimi krokami zbliżają się pierwsze urodzinki naszych dzieciaczków
chcieliśmy najpierw zrobić je w restauracji, ale na to trzeba mieć ponad 2tysiaki, więc odpuścimy i robimy w domku, 8 Stycznia, troszkę osób będzie około 35 :) :-)
co do torta to narazie nie wiem jakiego małemu zamówić

Miłego Dnia
Zmykam sprzątać, a wieczorem jedziemy na 3 urodzinki do mojego Chrześniaka

hej ho -witams ię sobotnio - Amelusia juz mi się zmuliła i szykuje się do drzemki :-)

co do wyprawiania roczków to u mnie wyprawia sie tylko dla najbliższych, babcie, dziadkowie i chrzestni :-) czyli wsumie bedzie 11 osób i to mi starczy :-) zrobie obiadek i potem torcika i finito :-)
jakoś nie chce zapraszać reszty rodziny bo to przecież świeto dla najbliższych :-) nie bede reszty rodziny na prezenty naciągała ;-)

u nas Amela ma roczek 7 stycznia wiec akurat dobrze sie składa zrobie 6 w czwartek w trzech Króli bo wolne jest :-)

Witam kochane mamuśki

U nas nocka koszmarna , Zuzka obudziła się o 1.00 cała rozpalona,miała 37,5 ale dałam mleczko i poszła dalej spac ale nie na długo, wierciła się , marudziła i tak do 5 rano. Rano 38 , wiec dałam jej nurofenu i zasnęła jeszcze ze mną do 8

Zadnych innych objawów oprócz gorączki nie ma.I pytanie do Was, czy jesli bede widziała ze goraczka jest lekko podwyższona i Zuzka dobrze się czuje , to czy moge wyjść na spacer????

A moze przez zęby, Mojej siostry synkowi jak wychodzą zębole to własnie gorczkuje

Tysiolek też bym chciała żeby było 11 osób ale niestety mój M ma 5 braci i wszyscy dzieciaci, więc muszę zaprosić albo wszystkich alb nikogo, no i jeszcze chrzestni dziadkowie. No to nie ma siły. I wcale nie uważam że zaproszenie kogoś na urodziny to naciąganie go na prezenty myślę że 50 zł to nie są jakieś straszne pieniądze a za to można już na prawdę fajną zabawkę kupić. Nigdy sobie nie pomyślałam, ze jeśli ktoś mnie zaprasza to chce mnie naciągnąć ...

Malwina myślę że Małej idą zęby. A 37,5 to żadna temperatura od 38,5 trzeba już zacząć zbijać, więc jeśli Zuźka będzie się dobrze czuła to myślę że spokojnie możesz z nią wyjść.

mi też się marzyło zrobić w restauracji,ale bylismy zmuszeni kupić nowy samochod, wiec fundusze sie ukróciły..
poza tym w domu bede sie czuła o niebo lepiej.. przystroje pokoj balonami, kolorowymi wycinankami.. zrobie wielki napis HAPPY 1st BIRTHDAY, kupie serwetki i papierowe talerzyki z jakimis bajkowymi motywami-i rowniez bedzie uroczyscie (a przy okazji nie bedzie kupy zmywania!!!)

malwina- ja bym rowniez przy goraczce nie wychodzila. przy katarze,kaszlu ok ale pod warunkiem,ze dziecko nie ma temperatury wlasnie.. :( zdrowka dla córeczki i miejmy nadzieje,ze to przez ząbki

sylwia- pierwsze swieto czyli 25grudnia tak? A moze zrob w nowy rok- tez bedzie wolne.. i tez bedzie uroczyscie :) i zawsze to bliżej tego prawdziwego roczku :)

tysiolek- ja tez nie zamierzam naciagac rodziny na prezenty, ale u mnie najblizsza rodzina= sami dorosli.. dopiero u naszych siostr ciotecznych i braci ciotecznych (z ktorymi rowniez na codzien przebywamy) są małe dzieci a moja Zosia kocha towarzystwo innych maluchow.. wiec łącznie to mi moze wyjsc 35-40osob :( a mam dosc mały salon. Stąd mój tylemat :)

kama- własnie u mnie jest to samo.. zaprosisz jednych- musisz zaprosić i drugich.. i ja zamierzam poprosic rodzine zeby sie zlozyla na jeden wiekszy prezent po ok.30zl.. a uwazam ze 30zl z okazji 1 urodzin to zadne pieniadze.. :)

reklama
no bym chciała zrobić roczek mniejszy ale nie da rady mój mężuś ma 5 rodzeństwa więc wiadomo jeszcze z dziećmi, to się nazbiera,

Tysiolek Michaś też jest z 7 stycznia, ale stwierdziliśmy że roczek robimy w sobotę 8 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry