mi też się marzyło zrobić w restauracji,ale bylismy zmuszeni kupić nowy samochod, wiec fundusze sie ukróciły..
poza tym w domu bede sie czuła o niebo lepiej.. przystroje pokoj balonami, kolorowymi wycinankami.. zrobie wielki napis HAPPY 1st BIRTHDAY, kupie serwetki i papierowe talerzyki z jakimis bajkowymi motywami-i rowniez bedzie uroczyscie (a przy okazji nie bedzie kupy zmywania!!!)
malwina- ja bym rowniez przy goraczce nie wychodzila. przy katarze,kaszlu ok ale pod warunkiem,ze dziecko nie ma temperatury wlasnie..

zdrowka dla córeczki i miejmy nadzieje,ze to przez ząbki
sylwia- pierwsze swieto czyli 25grudnia tak? A moze zrob w nowy rok- tez bedzie wolne.. i tez bedzie uroczyscie

i zawsze to bliżej tego prawdziwego roczku
tysiolek- ja tez nie zamierzam naciagac rodziny na prezenty, ale u mnie najblizsza rodzina= sami dorosli.. dopiero u naszych siostr ciotecznych i braci ciotecznych (z ktorymi rowniez na codzien przebywamy) są małe dzieci a moja Zosia kocha towarzystwo innych maluchow.. wiec łącznie to mi moze wyjsc 35-40osob

a mam dosc mały salon. Stąd mój tylemat
kama- własnie u mnie jest to samo.. zaprosisz jednych- musisz zaprosić i drugich.. i ja zamierzam poprosic rodzine zeby sie zlozyla na jeden wiekszy prezent po ok.30zl.. a uwazam ze 30zl z okazji 1 urodzin to zadne pieniadze..