reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kobietki porannie

My świętujemy jutro (12.12) jedenaście misięcy,Ale Wiw bardzo dziekujemy za życzenia:)
Dziś nocka trochę lepsza bo 2 pobudki, ale już od rana maruda.. . Najgorsze dawanie antybiotyku:( Na witaminki sam otwiera chętnie buzię.
No ja bez Tv też bym zwariowała, może dlatego że się przyzwyczaiłam już do tego faktu że jest i go oglądam:)

reklama
Witam
jak ja bym chciała do 10 pospac mmmm,Oli od 8 tancuje,Oskar bajki oglada,a mi sie nic nie chce.
Snieg jak oszalały sypie,a nawet na sanki wyjsc nie mozemy bo chłopopcy chorzy:-(
No nic chyba za sprzatanie sie trza wziac ,bo jakby tornado przeszło mam w domu

Hello

Kurczaki jaka produkcja:szok:

Paulina zdrówka dla Adasia!

Rox dla Ciebie też! Jakaś plaga z tą anginą wszyscy chorują.... mnie tez zaczyna pobolewać gardziołko. Ja to w tym temacie to jestem anomalią 3 lata temu od początku roku do czerwca miałam 6 razy.

Paula moją mamę moi braciszkowie nazywają ciocia- babcia :-D właśnie ze względu na wiek. W sumie nie jest aż taka strasznie młoda, ale i tak wszyscy zawsze myslą że jesteśmy siostrami:eek:

Sylwia trzymam kciuki za Ciebie i Olisia.

Ja też chyba nie dałabym rady bez TV, lubie sobie wieczorkiem rozwalić się z M na kanapie i obejrzeć jakiś filmik. Nie wiem zawsze mam czas żeby zrobić wszystko co to chce i telewizor nie za bardzo stoi mi na przeszkodzie:-)

Wypucowałam już cały domek.
Spadam marudę kłaść spać.

Ja staram się sprzątać razem z J. Codziennie z rana po jedzeniu i przebraniu ruszamy sprzątać. Ona jest wyspana i szczęśliwa. Jak sprzątam w kuchni to ona bawi się chochlą tłuczkiem do ziemniaków, w łazience papierem. Do jej pierwszej drzemki mam wszystko porobione i labę jak ona śpi. A z resztą nawet jak bym chciała usiąść na chwilę to i tak mi nie da.Albo zabawa albo sprzątanie a siedzenia nie ma :-D

Ostatnia edycja:
Ale produkcja:-)

Witam wyspana za wszystkie czasy. Zuzia zasnęła o 21, obudziła się o 24.30 na picie , o 1.30 na mleczko i spała do 7!!!!! I nie wiem czy to mleczko nowe, czy Camilia podana na noc???

Ale najważniejsze ze się wyspałam:-)

Rosołek się gotuje, soczek zrobiony, ogarnięte trochę też jest.

A my dzisiaj na 4 urodzinki do siostrzenicy jedziemy

Rox zdrówka

SylwiaPaulinaa dla chłopaków zdrówka

Sylwia słońce na pewno wszytko będzie dobrze ! bedziemy trzymać kciuki ! :-)
Paula nie wyrzucaj sobie ze nic nie zrobisz przez weekend, przeciez tez musisz czasem sie poobijac i odpocząc :-) wiec luzik - ciesz sie ze masz taką fajną odskocznie :-)

ja mam u siebie dwójke dzieci siorki bo na weekend sobie pojechali do Wrocławia odpoczac od dzieci a my z mama latamy od rana za trojka hehehe jest co robić :-
a zaraz bedziemy piec i malowac piernimi wiec dopiero bedzie sajgon :-D

Tysiolek,masz jakis przepis fajny na pierniki?
moze bym tez z moimi chłopami zrobiła dzis...

Malwina,ja jeszcze w pizamie,a ty tu o rosole ,no nie
Wychodzi na to,ze tylko ja taki leniwiec jestem

Tysiolek dla mnie zajmowanie się trójką dzieci na raz to najlepszy środek antykoncepcyjny :-D

A do pierniczków taka rada ode mnie dodajcie więcej sody oczyszczonej bo będą bardzo twarde.

Moje już leżakują dwa tygodnie i nie zmiękły ani trochę no nic do świąt jeszcze dwa tygodnie mam nadzieję że się skubane trochę poddadzą.

Sylwia nie pytaj ile razy otwierałam drzwi listonoszowi w koszuli nocnej :-D(jeździ u nas ok. 12)

Jeśli chcesz ja mam fajny przepis na pierniczki.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry