reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dzień dobry
kolacja zjedzona haha herbata wypita hihi dzidź śpi...zgadnij, kto to:):):)

zołzy kochane właśnie wlazłam na listę Kazimiery dawno nie ma ale wczoraj nasze pierwsze styczniowe maleńswto obchodziło pierwszy roczek!!!! a jutro Black!!!!

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie

Wszystkiego najlepszego dla Anulki
Dużo zdrówka i radości:)

U nas śnieg sypie ze hoho,
Zuzka spała znów dobrze, nie tak jak poprzedniej nocy.Wstawałam tylko 3 razy:-)

Miłej niedzieli

hej ho
wstałam zjadłam hehehehehe no nie mogę się dziś powstrzymać:)
m mnie wnerwia żadna nowość
Rox i Jolka od jutra zakładam kajecik bo mnie szlag niedlugo trafi
czekam na ciacho tata ojechał do ciastkarni
w ramach zemsty na m zresztą jakiej zemsty i tak to muszę zrobić, jak przyjedziemy do domu to dostaje małego i basta cały tydzień ma lajtowy ja mam prasowanie pranie odkurzanie mopowanie kurze gary i lekcje do przygotowania i chcę się wyrobić przed 22 bo i łeb do umycia a w domu będziemy gdzieć koło 16

Siemka
Niedzielny rosołek już ugotowany jeszcze tylko ogarnę chałupkę bo mają przyjść właściciele po kaskę i będzie git.Antoś właśnie budzi się z drzemki,za to jego ojciec aż chrapie:-D bo na noc w pracy był:tak:

Muszę się Wam pożalić na mojego urwisa,mianowicie mój synuś,cały czas nadaję TATA TATA TATA a mnie aż wyć się chce:-(,bo cholerka kto z nim lula,kto spędza z nim więcej czasu i w końcu kto przez 10 miesięcy dawał mu cyca no pewnie że MAMA ale niestety on tego nie rozumie:-DWczoraj to nawet nie chciał do mnie na ręce bo stał przy łóżku jak Z spał i krzyczał tata ale spokojnie,nie poddam się tak łatwo i w końcu usłyszę MAMA a wtedy będę przeszczęśliwa:-D

Kazimiera i Black wszystkiego najlepszego dla solenizantów!
no i mamy pierwsze roczki huraaa

Witaam się

To co Baby zbieramy chórek i śpiewamy pierwsze sto lat!!

Najlepszego Anusiu!!

Justyś Ja też słyszę ciągle TATA a mama ani słychu ani widu, bokami mi już to wychodzi, no ale cóż przyjdzie się nam jeszcze trochę poczekać (mam nadzieję, że nie długo bo szlag mnie trafia);-)

Właśnie wróciłam z zakupów, obiadek w piekarniku, sielanka.

Wiecie co M zmył pod moją nie obecność naczynia:szok::szok: Pewnie czegoś chce :-D

Apropos zakupów cholercia jaka drożyzna, w tamtym roku na przezenty dla dzieci wydaliśmy po ok 20-30zł na łepek i na prawdę fajne rzeczy kupiliśmy. Dzisiaj mi kopara opadła takie w miarę zaczynają się od 40-50 zł i to też bez rewelacji a my mamy 6 dzieci do obdarowania masakra!

No i J chyba będzie chora na razie leje się jej z nosa litrami, jak kichnie to cała zawalona...

Zapomniałabym Boo gratulacje MIstrzuniu!!

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:)
STO LAT DLA ANUSI!!!!!!!!:-)

Dorcia, rox dobre z tym kajecikiem, też sobie wyobrażam minę facetów jak by to czytali ale pewnie stwierdzi że to nie możliwe, ze cos dopisałyscie bo doba nie jest wystarczająco długa a oni myślą jednotorowo , więc nie mogą podczas gotowania się obiadu i pieczenia ciasta, sprzatać dom, bawić się z dzieckiem, rozmawiać przez telefon a myślami byc zupełnie gdzie indziej...;)

reklama
Hej,
Black - STO LAT DLA ANI :)

Ja też mam taki kajecik, i zapisuję sobie plan dnia w pracy. Planuję najważniejsze rzeczy do zrobienia. Niestety nie wszystko dla się wykonać i przepisuję czynności na następny dzień.
Miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry