reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kochane cieżarówki :)
ależ dzisiaj jestem pozytywnei nastawiona do zycia:-D!!
z dzieckiem wsio ok, jest aż za duze (ufff) spokojnie sobie w brzuszku siedzi, ospą teżmam sięnei przejmowac, bo jak sięszczepiłam neidawno (rok temu) to nic na mnei bedzie :-D i najważniejsze:

853377bqd5ujha9i.gif

No to gratulacje :-D

reklama
Dziewczyny nie deprecha, a zwykłe lenistwo. Trzeba nazwać rzecz po imieniu. Już wcześniej była leniwa, wszyscy myśleli, że jak będzie dziecko to się to zmieni, ale nic z tego. Ma w nosie to, że nie może jeść czekolady, bo Młody ma kolki, dziecko się drze, a ta na fajka tnie zamiast się nim zająć :wściekła/y: Dzisiaj z samego rana nie wytrzymałam i powiedziałam jej kilka ciepłych słów. Powiedziałam, że jak będzie miała problem to, żeby przyszła, albo, żeby mi za opiekę nad dzieckiem przynajmniej zapłaciła:sorry2:
Czy ona pali i karmi maluszka?
To już chyba lepiej, żeby dzidzia odżywki jadła:szok::szok::szok::szok:

z dzieckiem wsio ok, jest aż za duze (ufff) spokojnie sobie w brzuszku siedzi, ospą teżmam sięnei przejmowac, bo jak sięszczepiłam neidawno (rok temu) to nic na mnei bedzie :-D i najważniejsze:

853377bqd5ujha9i.gif

Gratuluje:-):-)
Według moich obliczeń
2:2 w kwestii płci :tak::tak::tak:

Która następna?

zAgatka niestety pali i karmi:wściekła/y: Mówiłam jej, że jak nie może się od fajek powstrzymać to niech mleko modyfikowane Małemu daje, a nie odciąga pokarm, ale niestety Gośka wie lepiej. Tylko, żeby mi kiedyś w rękaw nie płakała jak nie daj Boże Patryk będzie miał jakieś problemy przez te jej fajki (odpukać w niemalowane).
Ech idę się szykować z Olisiem do fizjoterapeutki, a później sobie skoczę do ogrodu botanicznego:tak:

hej dziewczynki, wpadłam się przywitać.
Ja dziś jestem nie do życia, wstałam jeszcze bardziej zmęczona niż kładłam się spać. Chyba potrzebuje jakiegoś kopa na rozpęd, ale to później. A teraz włącze sobie jakiś film i będe się wylegiwać.:-)
Kacha, to przykre ze są mamuśki co mają gdzieś swoje dziecko.:-( My byśmy się wszystkie dały pokroić za nasze dzidzie, a tu az zal słuchać.
Ale masz racje, nie dawaj się wykorzystywać. Jesteś wciąży, to dbaj o siebie, a nie o innych.

Witam styczniówki:-)
Dziś mąż wziął wolne, żebyśmy miło spędzili dzień :-) W niedzielę chyba pojedziemy na jakąś wycieczkę:-) Fajnie:-)
Brzuch boli mnie nadal...:baffled: ale wierzę, że to nic takiego.

Kacha dobrze powiedziałaś jej, że czas wziąźć się za dziecko! Tak być nie moze! No i prawda jest taka, ze to źle że ona pali i karmi.......:dry: ale jak to napisała z Agatka "jej dziecko jej decyzja...":-(

WITAM:-)

Kurde dziewczyny... jest to mozliwe zebym czuła juz ruchy dziecka????? No puka mi tam cos od srodka, ale jelita to na pewno nie sa:tak::tak::tak::tak:cudne uczucie normalnie... jestem w szoku!
dodam, ze wg USG dziecko jest o tydzien starsze!:-)

tak moim zdaniem jest to maluszek:-)

853377bqd5ujha9i.gif

suuper no gratki za synka:-)

KACHA i to jest nieodpowiedzialna matka:wściekła/y:szczerze po co wogóle robili dziecko skoro z niej taka matka:wściekła/y:ach wole się nie wypowiadać bo szkoda słów :no:

853377bqd5ujha9i.gif

wowwwwwwwwwwww GRATULACJE!!!! ale juz masz fajnie że znasz płeć no i najważniejsze że wszystko jest w pożądku!!!!

Chociaz jedna ma dobry chumor.
Gosiajestes pewna ze to lenistwo moze sytuacja ja przerasta , nie wiem ja bym porozmawiala z polozna, ale zrobisz jak uwarzasz.

reklama

853377bqd5ujha9i.gif

Gratulacje. Cieszę się, że z Twoim synkiem wszystko jest dobrze.

Hej Dziewczyny :-)
Powiem Wam szczerze, że mam serdecznie dość :wściekła/y: Szkoda tylko, że nie potrafię tego wprost powiedzieć... Gośka ewidentnie mnie wykorzystuje w opiece nad swoim dzieckiem, a ja nie potrafię tupnąć nogą i powiedzieć dość, chociaż coś czuję, że w końcu jutro tak zrobię... Ok rozumiem, że jest się zmęczonym po porodzie, ale ona sama dosłownie nic przy małym nie zrobi, zawsze we wszystkim trzeba jej pomagać, a właściwie wygląda to tak, że my za nią odwalamy robotę, a ta stoi i się gapi (mieszka z nami też inna dziewczyna i też już ma dosyć). Świeżo upieczony tatuś też to zauważył i zwraca jej uwagę, ale ona ma to chyba w głębokim poważaniu, nawet dzisiaj nad ranem się nie podniosła jak Młody się darł, bo narobił w pieluchę i głodny był. Piotrek musiał za nią zasuwać, chociaż później powiedział jej parę ciepłych słów. Chyba jutro zawinę się z samego rana z domu i będę się gdzieś włóczyć po mieście, chociaż też mi się to za bardzo nie uśmiecha, bo fatalnie się czuję i non stop zmęczona jestem. Ale wiem, że coś z tym zrobić muszę i tak za bardzo daję sobie na głowę wejść, a Olisiątkiem też się muszę zajmować.
Jeny pomarudziłam trochę, ale mi ulżyło:sorry2:

Aż się wierzyć nie chce w to, co napisałaś Kasiu. Po pierwsze sie postaw, tak jak to zrobiłaś rano. Możesz pomagać, ale nie rób za nią wszystkiego. Masz Olinka i kolejne dziecko w brzuchu, o które musisz dbać. To ona jest matką, chociaż z tego, co piszesz, chyba nie dorosła - czekolada i papierosy.:no: Ja tam nie wierzę w żadną depresję u niej, ale w lenistwo. Też mi się baby blues włączył, ale po trzech dniach od porodu i minął. Wiem, że dziewczyny różnie reagują, ale tej ewidentnie się jakiś zimny prysznic od życia należy.:wściekła/y: Dziwię się, że do tej pory byłaś w stanie to znieść.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry