• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

raxneta - super że z maluszkiem wszystko dobrze!! i gratuluję chłopczyka :-):-)
O rany też chciałabym wiedzieć już kto zamieszkał u mnie pod serduszkiem.... :tak:

ja od rana trochę sprzątam, trochę witam się z kibelkiem... i tak na zmianę.... :-D:szok:

reklama
Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)

Gratuluje:-):-)
Według moich obliczeń
2:2 w kwestii płci :tak::tak::tak:

Która następna?

co za równowaga w przyrodzie ;-)

wowwwwwwwwwwww GRATULACJE!!!! ale juz masz fajnie że znasz płeć no i najważniejsze że wszystko jest w pożądku!!!!

raxneta - super że z maluszkiem wszystko dobrze!! i gratuluję chłopczyka :-):-)
O rany też chciałabym wiedzieć już kto zamieszkał u mnie pod serduszkiem.... :tak:

bo to właśnie genialny dr Makowski :-D a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)

Dziękuję dziewczyny!!!

Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)

ale fajnie!!! nasz Fasolek jest strasznei grzeczny, w porównaniu do Wiki więc pewnie szybko nie bedize mi to dane choćzważywszy na jego gabaryty.....

To świetnie!!! Tym bardziej, że jak pisałaś wcześniej, dziecko jest o tydzień starsze. Mi też już coś zaczyna plumkać, ale to takie motylkowate uderzenie. A uczucie rzeczywiście przecudne.:tak:

A ja od dziś zostaje w domu :tak:
mam dość stresowania się pracą, bo to nie jest tego warte:tak:
dobra decyzja ;-)a to wolne jednodniowe :confused:czy dłuższe:confused:

Hej Dziewczyny!

Ja pytałam gina jak z ta fetą i tą mlekovity możesz spoko jeść, ale takiej oryginalnej greckiej, sprzedawanej na wagę z takiej wody lepiej sobie odpuścić bo jest robiona w małych rodzinnych gospodarstwach niekoniecznie z pasteryzowanego mleka i dopiero sprowadzana do Polski, nie jest pakowana hermetycznie. Lepiej dmuchać na zimne:tak:
ja wcinam fete od początku nawet nie wiedziałam że może szkodzić na szczeście jadłam tą z mlekovity :sorry2:

Witajcie:tak:

Dzis sie wyspałam, córa spała od 19:50 do 8:10:-)raj na ziemi:-D

my dzis po 13 mozemy isc na szczepienie:tak: wiec połoze mała i jak sie wyspi pojdziemy, ciekawa jestem jak to zniesie, bo kurde juz przeciez swiadoma, a nie to co pół roku temu:baffled: i to jeszcze 3 kłocia... ale bedzie płaczu:-(
dobrze że ci córa dała tak pospać :tak::-D a co do szczepienia może będzie lepiej niż myślisz:tak: moja nawet nie zapiszczała wtedy teraz jesteśmy po szczepieniach:tak: ale chce z nią iść na pobranie krwi i ciekawe jak to będzie :szok:

Witam kochane cieżarówki :)
ależ dzisiaj jestem pozytywnei nastawiona do zycia:-D!!
z dzieckiem wsio ok, jest aż za duze (ufff) spokojnie sobie w brzuszku siedzi, ospą teżmam sięnei przejmowac, bo jak sięszczepiłam neidawno (rok temu) to nic na mnei bedzie :-D i najważniejsze:

853377bqd5ujha9i.gif

super gratki :tak:

zAgatka niestety pali i karmi:wściekła/y: Mówiłam jej, że jak nie może się od fajek powstrzymać to niech mleko modyfikowane Małemu daje, a nie odciąga pokarm, ale niestety Gośka wie lepiej. Tylko, żeby mi kiedyś w rękaw nie płakała jak nie daj Boże Patryk będzie miał jakieś problemy przez te jej fajki (odpukać w niemalowane).
Ech idę się szykować z Olisiem do fizjoterapeutki, a później sobie skoczę do ogrodu botanicznego:tak:
chyba nic nie da rady zrobić jak ktoś wie swoje i robi po swojemu :baffled:

super aż zazdroszczę :-p;-):-D

hej kobiety:-)jak czytam ,ze juz czujecie ruchy to wam zazdroszcze ja tez juz bym chciała:tak:nie wiem czemu od paru dni mam taki lęk o dzidzie czy wszystko jest ok .W poniedzialek wizyta -mam nadzieje ,ze do tej pory zwału nie dostane:zawstydzona/y:

Witam

ASIAX to swietna wiadomość super to znaczy ze niedlugo i my bedziemy cos niecos czuly super.

Dziewczyny co z ta Fetą ???? Ja wcinam ją non stop uwielbiam ją. Słyszałam a nawet gdzieś czytałam tyle ze niepamietam gdzie ze kobieta w ciąży niewolno jeść serów pleśniowych:wściekła/y: a ja tak lubie ale jak niewolno to niewolno :tak:

reklama
:-Dbo to właśnie genialny dr Makowski :-D a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)

Dziękuję dziewczyny!!![/QUOTE]

no to widzę że u mnie doktor Makowski sie nie postarał;) a tak poważnie to ty masz o tydzień starszą ciążę więc to może dlatego,ja zapytałam go ale stwierdził że nie będzie mi ściemniał bo nic narazie nie widać. Ale mojej koleżance też rozpoznał chłopca w 14 tc:tak: mi się wydaje że na tym etpaie ciąży chłopaka jest znacznie łatwiej rozpoznać więc mam nadzieję że u mnie jest fasolinka :-D:-D:-D
nie pozostaje mi nic innego jak czekać też właśnie kolejne 2 mieś;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry