Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)
Gratuluje:-):-)
Według moich obliczeń
2:2 w kwestii płci
Która następna?
wowwwwwwwwwwww GRATULACJE!!!! ale juz masz fajnie że znasz płeć no i najważniejsze że wszystko jest w pożądku!!!!
raxneta - super że z maluszkiem wszystko dobrze!! i gratuluję chłopczyka :-):-)
O rany też chciałabym wiedzieć już kto zamieszkał u mnie pod serduszkiem....![]()
a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)
Cześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)

dobra decyzja ;-)a to wolne jednodnioweA ja od dziś zostaje w domu
mam dość stresowania się pracą, bo to nie jest tego warte![]()
czy dłuższe
ja wcinam fete od początku nawet nie wiedziałam że może szkodzić na szczeście jadłam tą z mlekovityHej Dziewczyny!
Ja pytałam gina jak z ta fetą i tą mlekovity możesz spoko jeść, ale takiej oryginalnej greckiej, sprzedawanej na wagę z takiej wody lepiej sobie odpuścić bo jest robiona w małych rodzinnych gospodarstwach niekoniecznie z pasteryzowanego mleka i dopiero sprowadzana do Polski, nie jest pakowana hermetycznie. Lepiej dmuchać na zimne![]()

dobrze że ci córa dała tak pospaćWitajcie
Dzis sie wyspałam, córa spała od 19:50 do 8:10:-)raj na ziemi
my dzis po 13 mozemy isc na szczepieniewiec połoze mała i jak sie wyspi pojdziemy, ciekawa jestem jak to zniesie, bo kurde juz przeciez swiadoma, a nie to co pół roku temu
i to jeszcze 3 kłocia... ale bedzie płaczu:-(

a co do szczepienia może będzie lepiej niż myślisz
moja nawet nie zapiszczała wtedy teraz jesteśmy po szczepieniach
ale chce z nią iść na pobranie krwi i ciekawe jak to będzie 
super gratkiWitam kochane cieżarówki
ależ dzisiaj jestem pozytywnei nastawiona do zycia!!
z dzieckiem wsio ok, jest aż za duze (ufff) spokojnie sobie w brzuszku siedzi, ospą teżmam sięnei przejmowac, bo jak sięszczepiłam neidawno (rok temu) to nic na mnei bedziei najważniejsze:
![]()

chyba nic nie da rady zrobić jak ktoś wie swoje i robi po swojemuzAgatka niestety pali i karmiMówiłam jej, że jak nie może się od fajek powstrzymać to niech mleko modyfikowane Małemu daje, a nie odciąga pokarm, ale niestety Gośka wie lepiej. Tylko, żeby mi kiedyś w rękaw nie płakała jak nie daj Boże Patryk będzie miał jakieś problemy przez te jej fajki (odpukać w niemalowane).
Ech idę się szykować z Olisiem do fizjoterapeutki, a później sobie skoczę do ogrodu botanicznego![]()

super aż zazdroszczęCześć dziewczynki, jestem przeszczęśliwa, od 2 godzin dzidzia mi się rusza i są to już takie wyraziste uderzenia, ale się cieszę przynajmniej wiem że tam jest:-):-):-)
;-)
a ja tak lubie ale jak niewolno to niewolno 
bo to właśnie genialny dr Makowski
a i widząc WIktorynę powiedział ,żeby wszystkie hipotrofiki wyglądały jak ona to byłoby dobrze :-) Za dwa miesiące następne 'widzenie' z Fasolkiem ;-)
mi się wydaje że na tym etpaie ciąży chłopaka jest znacznie łatwiej rozpoznać więc mam nadzieję że u mnie jest fasolinka