• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami? jakie to jest uczucie? to moja pierwsza dzidzia i nie wiem w zasadzie czego mam oczekiwać;-)

reklama
Witam

ASIAX to swietna wiadomość super to znaczy ze niedlugo i my bedziemy cos niecos czuly super.

Dziewczyny co z ta Fetą ???? Ja wcinam ją non stop uwielbiam ją. Słyszałam a nawet gdzieś czytałam tyle ze niepamietam gdzie ze kobieta w ciąży niewolno jeść serów pleśniowych:wściekła/y: a ja tak lubie ale jak niewolno to niewolno :tak:

Ja też uwielbiam sery pleśniowe i do tego oliwki... mniam, mniam, ale odkąd jestem w ciąży to nie mogę sie na nie patrzeć:baffled: Już sam zapach teraz mnie odrzuca;-)

Ja tez nie moge doczekac sie ruchow ale to jeszcze troche u mnie.Ruchy na poczatku poczujesz takie delikatne smruganie jgbys miala motylki w brzusiu wspaniale uczucie.

Ja też uwielbiam sery pleśniowe i do tego oliwki... mniam, mniam, ale odkąd jestem w ciąży to nie mogę sie na nie patrzeć:baffled: Już sam zapach teraz mnie odrzuca;-)
Witam dziewczyny:-)
Też uwielbiam sery plesniowe ale cóż... od kilku dni nie mogę znieść zapachu kawy a przed ciazą bylam wielką kawoszką i nie mogę znieść zapachu perfum:szok:zaczęłam na szczęście jesć znowu mięsko więc na obadek wątróbka:-Dmoże w międzyczasie upiekę jakiś placek z malinami. Pozdrawiam:-)
P.S. Też już bym chciała poczuc ruchy Fasolki albo Fasolinka ale jeszcze chyba muszę poczekać. W przyszly piątek wizyta u gina i kolejne USG:-Djuż nie mogę się doczekać:-D

chcialam przywitac wszystkie "styczniowki" i dolaczyc do grona, jestem w dziesiatym tygodniu ciazy blizniaczej i jezeli wszystko pojdzie dobrze w styczniu bede mogla usciskac moje babaski:-)

reklama
Witam dziewczyny:-)
Też uwielbiam sery plesniowe ale cóż... od kilku dni nie mogę znieść zapachu kawy a przed ciazą bylam wielką kawoszką i nie mogę znieść zapachu perfum:szok:zaczęłam na szczęście jesć znowu mięsko więc na obadek wątróbka:-Dmoże w międzyczasie upiekę jakiś placek z malinami. Pozdrawiam:-)
P.S. Też już bym chciała poczuc ruchy Fasolki albo Fasolinka ale jeszcze chyba muszę poczekać. W przyszly piątek wizyta u gina i kolejne USG:-Djuż nie mogę się doczekać:-D

No pięknie ale mi smaki narobilaś na wątróbke teraz bede polować na wątrobke. Ja dzis chyba zrobie placki ziemniaczane bo juz niemam pomysłu a w tej chwli rośnie drożdzowe z jagodami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry