reklama

Styczniówki 2010 !!

Nikki - przeczytałam Twojego posta i zamówiłam spodnie dwie bluzki, tunikę i sweterek:-) Wysyłają za granicę, jestem szczęśliwa! Nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy!

Gdzie kupowalas??? Ja tez chce:tak:

A co do tych terminow to faktycznie roznie bywa, moja bratowa miala termin na 14 stycznia a urodzila w sylwestra:-D Ja to bym chcial na swieta taki prezent ale to chyba za wczesnie:zawstydzona/y:

reklama
Agagsm, dzieci w brzuchu rosną skokowo i ja na jednym usg miałam termin nawet na 30 grudnia, na kolejnym 5 stycznia, a potem znowu koniec grudnia, także lekarz nie zmienia terminu po każdym usg, tylko trzyma się tego z OM, bo nie wiadomo, czy w usg trafiło się na skok wzrostowy.:tak::tak:

A to dlatego w karcie ciąży wciąż widnieje u mnie data 28 grudnia:) Dzięki Nikki - w końcu zaczaiłam o co z tym chodzi i czemu nie zmieniła po USG!

A co do tych terminow to faktycznie roznie bywa, moja bratowa miala termin na 14 stycznia a urodzila w sylwestra Ja to bym chcial na swieta taki prezent ale to chyba za wczesnie

No na święta to ja też bym chciała taki rozpakowany prezent dostać, byle nie w święta czy sylwestra, ale jak znam życie to właśnie na przekór będzie...
Ale nam sie wtedy dłużyć będzie w grudniu, już to widzę:tak:

Ja się zastanawiam jak to będzie hehe bo ja ze synkiem to miałam po terminie i to grubo :baffled:zaczął się 42 tc a jeszcze był wywołany co ja tak nie licze za bardzo że szybciej urodze:baffled:

Dzieki,ide poszperac;-)

A to dlatego w karcie ciąży wciąż widnieje u mnie data 28 grudnia:) Dzięki Nikki - w końcu zaczaiłam o co z tym chodzi i czemu nie zmieniła po USG!

No na święta to ja też bym chciała taki rozpakowany prezent dostać, byle nie w święta czy sylwestra, ale jak znam życie to właśnie na przekór będzie...
Ale nam sie wtedy dłużyć będzie w grudniu, już to widzę:tak:

No super prezent:tak:

ja wolałabym na święta być jeszcze w dwupaku ;) tak samo w sylwestra ;) koniec stycznia mi baaardzo pasuje :tak:ciekawe co mój mały szkrabik wymyśli :-D

No jestem babeczki.Dzidzia ma 77,4 przeziernosc 0,9 i kosci nosowe ok,inne pomiary tez w porzadku i UWAGA najprawdopodobnej SYNUŚ bedzie:-D,powiedział mi ze na dzien dzisiejszy chlopiec ,ale nie na 100procent:tak:.Odstawił mi duphaston i zamiast tego luteina dowcipnie i jeszcze 2 zastrzyki z kaprogestu:tak:Mozejutro dam zdjecia:-D

No jestem babeczki.Dzidzia ma 77,4 przeziernosc 0,9 i kosci nosowe ok,inne pomiary tez w porzadku i UWAGA najprawdopodobnej SYNUŚ bedzie:-D,powiedział mi ze na dzien dzisiejszy chlopiec ,ale nie na 100procent:tak:.Odstawił mi duphaston i zamiast tego luteina dowcipnie i jeszcze 2 zastrzyki z kaprogestu:tak:Mozejutro dam zdjecia:-D

suuuuper no i gratulacje synka:-):-):-)

Ja na święta MUSZĘ być w dwupaku i koniec. Nie odmówię sobie np pierogów z kapustą i grzybami, bo wiadomo - karmiąc cycem można o tym tylko pomarzyć, a tym bardziej na początku ;-)
Mogę urodzić 1 stycznia o 1 w nocy co by między dziećmi choć rok różnicy był :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry