reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja się zastanawiam jak to będzie hehe bo ja ze synkiem to miałam po terminie i to grubo :baffled:zaczął się 42 tc a jeszcze był wywołany co ja tak nie licze za bardzo że szybciej urodze:baffled:

Ja urodziłam 27 sierpnia a termin miałam z OM na 14 sierpnia, także 14 dni po terminie, to był pierwszy dzień 43 tygodnia, i to jeszcze cesarka, bo za nic w świecie wychodzić nie chciał!:no::no:

No jestem babeczki.Dzidzia ma 77,4 przeziernosc 0,9 i kosci nosowe ok,inne pomiary tez w porzadku i UWAGA najprawdopodobnej SYNUŚ bedzie:-D,powiedział mi ze na dzien dzisiejszy chlopiec ,ale nie na 100procent:tak:.Odstawił mi duphaston i zamiast tego luteina dowcipnie i jeszcze 2 zastrzyki z kaprogestu:tak:Mozejutro dam zdjecia:-D

Sylwia, super, cieszę się razem z Tobą!!

Ja na święta MUSZĘ być w dwupaku i koniec. Nie odmówię sobie np pierogów z kapustą i grzybami, bo wiadomo - karmiąc cycem można o tym tylko pomarzyć, a tym bardziej na początku ;-)
Mogę urodzić 1 stycznia o 1 w nocy co by między dziećmi choć rok różnicy był :-D

Ja też na święta mam zamiar sobie pyszności pojeść, a rodzić mogę nawet pięć minut po północy, byle w 2010 roku!

Póki co lekarka kazała mi się 2 stycznia stawić do szpitala, cesarka planowana na 4, chyba, że wcześniej coś się zacznie dziać, oby nie...;-);-)

reklama
Ja na święta MUSZĘ być w dwupaku i koniec. Nie odmówię sobie np pierogów z kapustą i grzybami, bo wiadomo - karmiąc cycem można o tym tylko pomarzyć, a tym bardziej na początku ;-)
Mogę urodzić 1 stycznia o 1 w nocy co by między dziećmi choć rok różnicy był :-D

Ja też chcę w styczniu, a już w każdym razie po świętach!!!

Sylwia - gratulacje.:-)

|Sylwia super że wszystko ok z dzidziusiem :tak: no i super że synuś się zapowiada :tak::-D

a mi jakoś to obojętne kiedy się dzidziuś zdecyduje wyjść byle by po 10 grudnia(36 tygodniu) :tak::-D

co do terminu porodu to ja trzymam cię tego według OM nawet jeśli dzidziuś jest większy co do tygodnia ciąży to z córą też tak było i tak ją przenosiłam tydzień :tak::-D

No jestem babeczki.Dzidzia ma 77,4 przeziernosc 0,9 i kosci nosowe ok,inne pomiary tez w porzadku i UWAGA najprawdopodobnej SYNUŚ bedzie:-D,powiedział mi ze na dzien dzisiejszy chlopiec ,ale nie na 100procent:tak:.Odstawił mi duphaston i zamiast tego luteina dowcipnie i jeszcze 2 zastrzyki z kaprogestu:tak:Mozejutro dam zdjecia:-D

Gratuluje "prawdopodobnie" synka i super ze wszystko ok:tak:
Sylwia - gratulacje!!!

Jola - Nikki była szybsza:-) Wybrałaś coś???

Pomyłam okna, posprzątałam łazienkę, zrobiłam obiad - czas odpocząć, nie?

Wybieram...ale chyba sie juz zagalopowalam:sorry2: Ale spodni tych co sie w nich zakochalam nie ma rozmiaru na mnie:wściekła/y:

A nie mówilam ze beda dobre wiadomosci:-)powiedz mi co ci powiedział na ten twój sluz?Jak tam juz po remoncie czy jeszcze stukanie i pukanie?:-)

A nie mówilam ze beda dobre wiadomosci:-)powiedz mi co ci powiedział na ten twój sluz?Jak tam juz po remoncie czy jeszcze stukanie i pukanie?:-)
Mówił,ze nie wiadomo skąd .Powiedział ze byc moze jest miesniak ale teraz go nie widac.Troche sie boje duphaston odstawic no ale w koncu on jest lekarzem nie ja.Troche mnie zaskoczył synusiem bo myslałam ,ze córunia ,ale ciesze sie bardzo tez z chłopca wazne ze wsio ok.A remontu nawet nie było słychac:tak:

reklama
zazdroszcze ci że znasz już płeć :-) ja ciągle oglądam na necie śliczne ubranka dla maluszków i chciałabym już kupować ale nie wiem czy sukieneczki czy spodenki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry