reklama

Styczniówki 2010 !!

Nikki - przeczytałam Twojego posta i zamówiłam spodnie dwie bluzki, tunikę i sweterek:-) Wysyłają za granicę, jestem szczęśliwa! Nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy!
Mi właśnie kurier przyniósł i super wszystko, tylko spódniczkę muszę zamienić na mniejszy rozmiar...

A my sobie z Wikim pospaliśmy półtorej godziny, idę obiad robić, miłego wieczoru!!!

reklama
Agagsm - to masz dokładnie, ale to dokładnie tak jak ja. Termin z OW na 28 grudnia, a z USG na 10 stycznia. Nie stawiam na 28, ale pewna jestem, że do 10-go nie donoszę. I za pierwszym i za drugim razem urodziłam wcześniej. Kajka dwa dni przed terminem, Sashę 4 dni przed:-)

Anaklim: No proszę, u mnie z USG 7 styczeń wychodziło na pierwszym, na drugim juz widziałam, że się przesunął termin z pomiarów dzidzi na 4 styczeń, ale doktor twardo wpisała dalej 7 styczeń:) no zobaczymy kiedy wyjdzie naprawdę:) Ja się boję, że jednak grudzień będzie, chociaż to pierwsze, ale i siostra i mama moja wszystkie przed czasem rodziły, więc genetyczne wskazanie mogę mieć na przed terminowe:tak: Mąż chce styczniowego, 2010 rok to data łatwiejsza do zapamiętania i dzieciak do szkoły idzie rok później, ale maluszek sam zdecyduje kiedy na świat przyjść...

Mi właśnie kurier przyniósł i super wszystko, tylko spódniczkę muszę zamienić na mniejszy rozmiar...

A my sobie z Wikim pospaliśmy półtorej godziny, idę obiad robić, miłego wieczoru!!!

Nikki - zamawiałaś już wcześniej? Można wymieniać? Ja w komentarzu podałam swoje wymiary i mam nadzieję, że mi faktycznie dopasują. Zamówiłam dwie bluzki i sweter - tu mam nadzieję, nie będzie nic do wymiany, ale zamówiłam też spodnie (linen melange) z długością nie ma problemu, można skrócić, ale boję się, żeby w tyłku były dobre:-)

Mąż chce styczniowego, 2010 rok to data łatwiejsza do zapamiętania i dzieciak do szkoły idzie rok później, ale maluszek sam zdecyduje kiedy na świat przyjść...

Agagsm - tego możesz być pewna:-))) Sam zadecyduje:-) Ja stawiam na szaloną akcję w Sylwestra, kiedy wszyscy będą na bani i sama będę się musiała zawieść do szpitala:-)

Anaklim: No proszę, u mnie z USG 7 styczeń wychodziło na pierwszym, na drugim juz widziałam, że się przesunął termin z pomiarów dzidzi na 4 styczeń, ale doktor twardo wpisała dalej 7 styczeń:) no zobaczymy kiedy wyjdzie naprawdę:) Ja się boję, że jednak grudzień będzie, chociaż to pierwsze, ale i siostra i mama moja wszystkie przed czasem rodziły, więc genetyczne wskazanie mogę mieć na przed terminowe:tak: Mąż chce styczniowego, 2010 rok to data łatwiejsza do zapamiętania i dzieciak do szkoły idzie rok później, ale maluszek sam zdecyduje kiedy na świat przyjść...

Agagsm, dzieci w brzuchu rosną skokowo i ja na jednym usg miałam termin nawet na 30 grudnia, na kolejnym 5 stycznia, a potem znowu koniec grudnia, także lekarz nie zmienia terminu po każdym usg, tylko trzyma się tego z OM, bo nie wiadomo, czy w usg trafiło się na skok wzrostowy.:tak::tak:

Nikki - zamawiałaś już wcześniej? Można wymieniać? Ja w komentarzu podałam swoje wymiary i mam nadzieję, że mi faktycznie dopasują. Zamówiłam dwie bluzki i sweter - tu mam nadzieję, nie będzie nic do wymiany, ale zamówiłam też spodnie (linen melange) z długością nie ma problemu, można skrócić, ale boję się, żeby w tyłku były dobre:-)

Można wymienić, a ja zamawiałam bluzki, sukienkę i spódnicę i tą spódnicę wzięłam większy rozmiar i okazała się za duża.:wściekła/y: jutro odsyłam, dobry rozmiar przysyłają na własny koszt.:tak::tak:

Patrysia - my też tylko dwójkę planowaliśmy:-)))))))))) Trochę nam nie wyszło:-)

hehe no my z M mówimy że po porodzie to bedziemy nieźle uważni:-D:-p w sumie hmm mój M jest bardzo uważny co dotychczas nie było wpadki to mam nadzieję że teraz też nie bedzie :tak:no ale jak wiadomo różnie w życiu bywa;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry