reklama

Styczniówki 2010 !!

Mówił,ze nie wiadomo skąd .Powiedział ze byc moze jest miesniak ale teraz go nie widac.Troche sie boje duphaston odstawic no ale w koncu on jest lekarzem nie ja.Troche mnie zaskoczył synusiem bo myslałam ,ze córunia ,ale ciesze sie bardzo tez z chłopca wazne ze wsio ok.A remontu nawet nie było słychac:tak:

Czyli nic sie nie zmieniło?W gabinecie jest tak jak zawsze?Jak byłam ostatnio to były wymienione okna i robotniki waliły ze hej:-)
Co do płci to ja sie ciesze ze bede miala parke choc wiem ze bede musiala duzo ubranek dokupic no bo moja córa to zazwyczaj by ła strojona na różowo a przecież chłopca tak nie wystroje:-Dnajgorszy problem jest w tym ze ostatnio malowalismy mieszkanie i pomalowalismy w sypialni na różowo no a wiadomo ze dzidzia bedzie spac z nami w pokoju,no i wszystko bedzie niebieskie lub jakies na chłopca a sciany różowe:-Dno ale to moze jeszcze sie zmieni;-)

reklama
Uff nareszcie wszystko przeczytałam.
Sylwia super, że synuś zdrowy:-):-):-)
Co do witaminek, to ja też nadal tylko folik. Z Szymem całą ciążę nic nie brałam, dopiero pózniej piłam herbatkę dla kobiet w ciąży, po której dostałam uczulenia:baffled: Ale teraz czuję, że jestem słaba więc chyba muszę zacząć coś brać, poczekam jak będę w Pl.
Co do wagi to na razie 2kg na plusie, oby tym razem było mniej niż 30kg:zawstydzona/y:
O terminie porodu wogóle nie myślę, tylko chciałabym się najeść na wigilię, a tak to mi obojętne. Szymon urodził się 4dni po terminie, choć wszyscy twierdzili, że na pewno będzie wcześniej i nic z tego:-p
Ja dzisiaj spędziłam miły dzień z moim K, zaczynam się przyzwyczajać, że jest cały czas w domu, co będzie jak wróci do pracy?:tak:
Zaczęły mnie nawiedzać jakieś złe przeczucia dotyczące porodu, boję się o moja bliznę z pierwszego, że pęknie i wogóle:baffled:

No jestem babeczki.Dzidzia ma 77,4 przeziernosc 0,9 i kosci nosowe ok,inne pomiary tez w porzadku i UWAGA najprawdopodobnej SYNUŚ bedzie:-D,powiedział mi ze na dzien dzisiejszy chlopiec ,ale nie na 100procent:tak:.Odstawił mi duphaston i zamiast tego luteina dowcipnie i jeszcze 2 zastrzyki z kaprogestu:tak:Mozejutro dam zdjecia:-D

i po co były nerwy? sama tak mówię bo jestem nie dawno po wizycie;-)

Ja na święta MUSZĘ być w dwupaku i koniec. Nie odmówię sobie np pierogów z kapustą i grzybami, bo wiadomo - karmiąc cycem można o tym tylko pomarzyć, a tym bardziej na początku ;-)
Mogę urodzić 1 stycznia o 1 w nocy co by między dziećmi choć rok różnicy był :-D

święta odpadają i sylwester też bo się boję tych wariatów na drodze, którzy mogą być napici, albo co gorsza lekarzy i pielęgniarek po szampanie:no: no ale to już nie ode mnie zależy

Jola - ja też wzięłam te szare szerokie:-))))) Linen melange tak?

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

Musisz poczekać na maila na pocztę. Ja zapytałam jaka jest kwota wysyłki, bo napisali, że ok 20e i poprosiłam o numer konta. Wyślą pewnie jutro.

ja zaznaczyłam za pobraniem teraz nie wiem czy wszystko dobrze pozaznaczałam, poczekam zobaczę

Witam,
i kolejny dzień w pracy :-( chyba mam dosyć.... W dodatku położyłam siewczoraj spać przed 21.00 i wcale na wyspaną się nie czuję....ech...

ja skórczy żadnych jeszcze nie mam.. na razie tylko to mrowienie okrutne... dziś w nocy się obudziłam nie czując zupełnie jednej nogi.. a jak to boli jak krążenie wraca:szok:nie znoszę tego uczucia:dry:

ale to właśnie drętwienie jest...:tak:

reklama
Witam:-)
Sylwia gratuluję Synka:-)
Ja mam kolejną noc nie przespaną i dostaję już nerwicy.Dziewczyny czy to normalne ,że spać w nocy nie można?dzisiaj np. siedziałam chyba do 3 rano więc ksążkę sobie poczytałam. Ręce opadają:-(może Wy coś doradzicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry