reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny do tej pory nie czułam tak naprawdę że jestem w ciązy bo nie mam żadnych objawów typu wymioty, nudności jedynie trochę smak mi się zmienil bo zawsze byłam ogromnym łasuchem slodyczy natomiast teraz wolę pikantne jedzonko, mięsko itp.
Dzisiaj jednak pojawiły się zawroty głowy, po raz pierwszy coś takiego mi sie zdarzyło zrobiło mi sie ciemno przed oczami, bardzo słabo i oblałam się potem, czy któraś z was miała podobne objawy?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, a później jeszcze mdlałam, fik i już:baffled:
Ale zaczęły mi się te zawroty tak około 5 miesiąca.

reklama
Mnie tez mecza zawroty:zawstydzona/y:w 1 ciazy tego nie miałam...
a teraz w nocy tez czesto jak wstaje do wc to mi sie wywraca swiat... pozniej rano i troszke to trwa az dojde do siebie:zawstydzona/y:

Hej Dziewoje :-)
Świat jest jednak baaaardzo mały, miałam wczoraj i dzisiaj bardzo niespodziewanego gościa. Mianowicie mąż mojej chrzestnej przewozi zwłoki do Polski z całego świata i tak po prostu nas nawiedził, bo tutaj miał kurs;-) Przykre jest to, że ktoś zmarł, ale cieszy mnie fakt, że po 7 miesiącach w końcu zobaczyłam kogoś z mojej rodziny :-)

Dziewczyny do tej pory nie czułam tak naprawdę że jestem w ciązy bo nie mam żadnych objawów typu wymioty, nudności jedynie trochę smak mi się zmienil bo zawsze byłam ogromnym łasuchem slodyczy natomiast teraz wolę pikantne jedzonko, mięsko itp.
Dzisiaj jednak pojawiły się zawroty głowy, po raz pierwszy coś takiego mi sie zdarzyło zrobiło mi sie ciemno przed oczami, bardzo słabo i oblałam się potem, czy któraś z was miała podobne objawy?
Ja wczoraj jak poszlismy na lody to prawie zemdlałam w cukierni:eek::eek:tłumacze soobie to tym ,z dopiero zaczełam wychodzic z domu po długim lezeniu:tak:Stałam w kolejce nagle duszno mi sie zrobiło,cała mokra,serce mi waiło jakby wyskoczyc chcialo i słabooooooooooooo dobrze ze z mezem byłam:tak:

Ja wczoraj jak poszlismy na lody to prawie zemdlałam w cukierni:eek::eek:tłumacze soobie to tym ,z dopiero zaczełam wychodzic z domu po długim lezeniu:tak:Stałam w kolejce nagle duszno mi sie zrobiło,cała mokra,serce mi waiło jakby wyskoczyc chcialo i słabooooooooooooo dobrze ze z mezem byłam:tak:

skad ja to znam, dlatego ja sama np. na zakupy juz nie jezdze, bo nie umiem wytrzymac... czuje sie wtedy tak jakbym miała na srodku sklepu sie przewrócic

Kacha... fajnie miec takie niespodzianki:tak:az zazdroszcze, bo ja od rana do wieczora tylko z córa siedze:zawstydzona/y:

A często miałaś takie zawroty? bo ja dzisiaj rano jak jechałam do pracy to bałam się wsiąść za kierownicę :-(
Kilkanaście razy od 5 miesiąca do połowy 7 (córa sie urodziła). później nauczyłam się przewidywać, ze zaraz zrobi mi się słabo i fiknę.
Przyczyną omdlenia może być zbyt niski poziom cukru we krwi lub obniżone ciśnienie tętnicze. Nie zagrażają one w rozwojowi dzidzi. groźniej jeśli są wynikiem nadmiernego spadku morfologii krwi lub zaburzeniami poziomu elektrolitów.

Ostatnia edycja:
mi za to drętwieją ręce i nogi, czasami mam uczucie jakby nie były moje. Sama nie wiem jak to opisać, są jakieś takie ciężkie:confused: Przy końcu ciąży to może bym się tym nie martwiła, ale w trzecim miesiącu, to coś troche nie tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry