reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kilkanaście razy od 5 miesiąca do połowy 7 (córa sie urodziła). później nauczyłam się przewidywać, ze zaraz zrobi mi się słabo i fiknę.
Przyczyną omdlenia może być zbyt niski poziom cukru we krwi lub obniżone ciśnienie tętnicze. Nie zagrażają one w rozwojowi dzidzi. groźniej jeśli są wynikiem nadmiernego spadku morfologii krwi lub zaburzeniami poziomu elektrolitów.

Dziękuję za wyjaśnienie na najbliższą wizytę 31 lipca mam zrobić komplet badań to się okaże czy te zasłabnięcia to coś poważnego

Hej baby -Kubiaczka gratulacje,Kopciuszek trzymam kciuki.U nas duszno i goraco nie ma czym oddychac:tak:Mój m na urlopie i nie mam jak za bardzo zagladac.Mam pytanko do dziewczyn które bira luteine dopochwowo -czy wam pózniej tez wylatuje taka jakby woda mleczna po tych tabletkach?:confused:

Dzieki za kciukaski;-)jest dobrze wiec sie ciesze jak nie wiem co,zrobił takie szybkie usg i jest wsio ok:-)zmierzył jeszcze raz p[rzeziernosc karkowa i jest w normie:-)najgorsze ze przybyło mi od poprzedniej wizyty 2 kg:-(w sumie juz od poczatku jest +3 kg,musze chyba zapomniec o snicersach i słodkosciach:-(

Kobiety w którym tygodniu poczułyscie ruchy dzidzi(oczywiscie pytanie do tych co juz czuja ruchy)bo ja doczekac sie nie moge:tak::tak::tak:

Ja tez sie nie moge doczekac ale powiem ci ze miałam chyba ze 3 razy takie dziwne odczucia,nie wiem czy to dzidzia ale mysle ze raczej nie.Ale juz niedeługo:-)
Wyobraz sobie ze dzis byłam u niego w gabinecie o 12:10 i byłam juz 7:wściekła/y:pytałam o której przyszła pierwsza to powiedziała ze była o 10:30:szok:wyobrazasz to sobie:szok:niedługo to od samego rana beda stac i czekac:wściekła/y:
Przepisał mi dwa opakowania duphastonu tak na wszelki wypadek,mam wybrac ten co mam w domu i narazie odstawic,jesli bede sie zle czuła bez hormonkow to mam wykupic recepte i zazywac dalej.

Dzieki za kciukaski;-)jest dobrze wiec sie ciesze jak nie wiem co,zrobił takie szybkie usg i jest wsio ok:-)zmierzył jeszcze raz p[rzeziernosc karkowa i jest w normie:-)najgorsze ze przybyło mi od poprzedniej wizyty 2 kg:-(w sumie juz od poczatku jest +3 kg,musze chyba zapomniec o snicersach i słodkosciach:-(
A czemu takie szybkie to usg?i po co 2 raz ci mierzył preziernosc?długo czekałas w kolejce?i co potwierdził synusia?

kopciuszku, ja dziś stanęłam na wagę i się przeraziłam + 5.
Chyba jestem rekordzistką wśród was. Jutro pewnie oberwe na wizycie za tą wagę.:-( ale ja naprawde mało jem i raczej zdrowo, no przecież nie będe się odchudzać.
Dziś zjadłam przez cały dzień: bułeczke grahamke z sałatką grecką(kapusta pekińska,pomidory, ogórek, paryka, ser feta) talerz zupy pomidorowej, 1 papryke faszerowaną ryżem i mięsem mielonym , 2 serki danio i kilogram nektarynek. To chyba nie dużo???:confused: to z czego ja tyje?:confused:

Ostatnia edycja:
A czemu takie szybkie to usg?i po co 2 raz ci mierzył preziernosc?długo czekałas w kolejce?i co potwierdził synusia?

Takie szybkie bo nie miał w planach zrobić znowu ale skoro mu powiedziałam o uderzeniu to postanowił sprawdzic.A przeziernosc zmierzył dla pewnosci,bo wtedy był poczatek 12 tygodnia.
W kolejce czekałam prawie 5 godzin:wściekła/y:poza kolejnoscia przyszły jeszcze 3 dziewczyny po porodzie.Nie pytałam go o płec bo to nie było najwazniejsze:-)

Dziękuję za wyjaśnienie na najbliższą wizytę 31 lipca mam zrobić komplet badań to się okaże czy te zasłabnięcia to coś poważnego
Mam nadzieje, że to nic poważnego
Kobiety w którym tygodniu poczułyscie ruchy dzidzi(oczywiscie pytanie do tych co juz czuja ruchy)bo ja doczekac sie nie moge:tak::tak::tak:
tak, że byłam pewna że to dzidzia to w 15 tygodniu

reklama
Takie szybkie bo nie miał w planach zrobić znowu ale skoro mu powiedziałam o uderzeniu to postanowił sprawdzic.A przeziernosc zmierzył dla pewnosci,bo wtedy był poczatek 12 tygodnia.
W kolejce czekałam prawie 5 godzin:wściekła/y:poza kolejnoscia przyszły jeszcze 3 dziewczyny po porodzie.Nie pytałam go o płec bo to nie było najwazniejsze:-)
Dziwne bo ja myslałam,ze on na kazdej wizycie usg robi:confused:a nie dal ci jakiejs luteiny zamiast duphastonu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry