witam
ja sie tylko zamelduje, ze zyje...
Sobota mineła nam grillowo-rodzinnie, niedziela spacerowo-rodzinnie, a dzis cały dzien poza domem z małą...
Dziewczyny a jak jest u Was z tzw.siarą macie już coś? bo ja jak ścisnę lekko pierś to już coś wylatuje tylko takie przezroczyste a u Was?
A mi ciagle leci mleczko po 1córce... skonczyłam karmic w lutym i ciagle mam mleczko

sie nabijamy, ze przynajmniej 2 brzdąc bedzie miał gotowe
A dzis miałam stłuczke

na parkinu pod hipermarketem:-(ale wiecie co jest najlepsze... w ciazy z Paulina tez miałam stłuczke na parkingu w bardzo podobnej sytuacji tylko wtedy auto bardziej ucierpiało, bo to tico było ( na pewno kojarzycie, bo tu pisałam o tym), a totaj tylko lekko zderzak pekniety na szczescie

Chciałam sobie zaparkowac tyłem wiec migacz właczony i jade i juz chciałam skrecac doparkowania i dup

Idiota jakis nie popatrzył i wyjezdzał akurat

Ale to nic... koles wyskoczył z auta i sie po mnie drze

a ja spanikowałam i go przepraszam, trzese sie ze strachu... koles sie wydziera, kto mi dał prawo jazdy, ze baby jezdzic nie umieją, patrze co mi z autem sie stało, a On do mnie co mnie obchodzi Twoje auto

No cholera mnie wzieła, na szczescie sie opamietałam i mu spokojnie mowie, że to pan wyjezdzał i to pan powinies popatrzec czy cos nie jedzie

i uzywac migaczy! Koles w tym momencie wsiadł w auto i zwiał

przestraszył sie i cholerka załuje, ze na policje nie zadzwoniłam, ale by dostał mandat

ale ile sie nerwów najadłam i to juz 2 raz i zas w ciazy, tylko teraz bardziej auta mi było zal

ja wsiadłam do auta i sie normalnie poryczałam:-

-

-( ja tam reaguje na silne emocje:-( no to tyle u mnie z nowosci! bye