P
patrysia*
Gość
ja narazie nie mam siary:-)za to jestem z siebie męża i 3 letniego synka,gdyz oddalismy do domu samotnej matki z dzieckiem:wozek implast driver głeboki ze sportówką i 2 duze wory zabawek synek asekurował przy przekazywaniu zabawek do biednych dzieci te sie cieszyły a synus i my pekalismy z radosci ze moglismy pomoc.:-):-):-):-)pierwszy raz od kilku miesiecy zjadlam chyba 5 kostek czekolady hihi to chyba nie jest jeszcze rozpusta????![]()
piękny gest

Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyćmały urwis
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!
![]()
witam i GRATULUJE:-)

Brzuchol to u mnie calkiem sporawy juz, jak nie rosl to nie rosl a teraz migiemzaczyna odstawac szczegolnie po obiedzie.
Wiem ze zaraz na mnie nakrzyczycie ale taka prawda.
. Jak tylko bedę miała mozliwość to postaram się zaglądać co tam u Was. Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie