mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A którego urodziłaś?Ja miałam takie rozbieżności w pierwszej ciąży, termin z OM na 14 a wg USG 27, czyli 2 tyg. różnicy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A którego urodziłaś?Ja miałam takie rozbieżności w pierwszej ciąży, termin z OM na 14 a wg USG 27, czyli 2 tyg. różnicy.
Cieszę się że zostajemy na ziemi:-)No troszkę się przeceniłam ale z innej planety mi nie zabrzmiało. ;-)
ściskam Was obie ;-)

Nie pozostaje mi nic innego jak jechać znowu na miasto i sobie takowe namioty sprawić
Jeszcze przez te cycki kręgosłup mi siada, już nawet głupie mycie naczyń kończy się bólem, aż się boję co będzie jak się pokarm pojawi 

Widzę, że wyjątkowo dużo na styczniówkach mam, które mają dzieci niepełnosprawne :-(Ale fakt jest taki, że i tak żadna z nas na pewno nie zamieniłaby naszych dzieci na inne zdrowe dziecko
Jeeeeny, ale mam dzisiaj doła, jak stąd do Warszawy.... Dobijają mnie moje piersi, wszystkie staniki za małe, dzisiaj mój T. był na mieście, kupił mi kilka staników z miseczką F i wszystkie mogę komuś oddać, totalny koszmar, w życiu bym się nie spodziewała, że będę miseczkę G nosić:-( A tak się z mojej mamy kiedyś śmiałam, że namioty nosiNie pozostaje mi nic innego jak jechać znowu na miasto i sobie takowe namioty sprawić
Jeszcze przez te cycki kręgosłup mi siada, już nawet głupie mycie naczyń kończy się bólem, aż się boję co będzie jak się pokarm pojawi
Dobra nie smęcę, bo nie chcę Was pozarażać moim durnym humorem.
Miłego dzionka Mamuśki i Dzidziuśki![]()
Wszystkie bluzki mi sie rozlaza w tym miejscu i sa naciagniete
Oni chyba tylko o jednym myślą... W efekcie chodzę teraz po domu bez stanika i znowu ryczę, że przez to będę miała cycki zwisające do pasa 

też się raczej w lustrze nie przeglądam tylko kupuję dobre, wygodne staniki i sie smaruje maścią żeby niespodzianek nie było potem...Karoli o bluzkach to już nawet nie wspominam ;-) I jeszcze te obleśne spojrzenia facetów na ulicy jak mi się biust z dekoltu wylewaOni chyba tylko o jednym myślą... W efekcie chodzę teraz po domu bez stanika i znowu ryczę, że przez to będę miała cycki zwisające do pasa
![]()
Czasami mam ochote zatrzymac sie i powiedziec kilka slow, ze co sie gapi na moje cycki. Nie moja wina, ze w ciazy tak mi urosly. Moze wtedy by mina takiemu zrzedla
.