reklama

Styczniówki 2010 !!

PAULA ja bym tego twojego za jajca powiesiła.Ja sie nauczyłam juz ,ze nie wolno pokazywac ,ze za bardzo mi zalezy bo wtedy facet przestaje sie starac:tak:Polecam książke DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOŁZY:tak:Co do badan to tylko usg genetyczne robiłam:tak:Dopiero koncze sniadanko,ale za to juz posprzatałam chałupke i labe mam:tak:

reklama
mi tez juz leci 19 tydzien a sama widzisz mam z tym problem;-) moze to przez to ze to moje 1 dziecko
Cierpliwości jeszcze parę dni i maluch "skopię" Cię od środka, napewno poczujesz później skoro to Twoja pierwsza ciąża:tak:

to w takim razie myli się mój gin, internet i ulotki informacyjne, które znajdują się w gabinetach ginekologicznych ;-)
a to chyba raczej nie możliwe :sorry2:

Masz rację ja tylko robiłam badania genetyczne w pierwszej ciąży, byłam w instytucie genetyki na konsultacji teraz, ale być może nie wszystko do mnie dotarło. Zresztą nie ma to najmniejszego znaczenia więc dajmy spokój;-)
Zresztą chyba mylisz badania genetyczne z prenatalnymi, bo to co innego

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Ja tak wakacyjnie;-);-);-);-) czyli nie mam za wiele czasu.
Mam do Was pytanko. Wiem ze niektóre z Was robiły zakupy w happy mum w Warszawie. Jestem teraz w Wawie i za chol...cie nie mogę znaleźć sklepu. Na ich stronie pisze,że jest na Górczewskiej 124 czyli Wola Park i albo jestem ślepa albo go tam nie ma.Może jest gdzie indziej??
Pozdrowienia i z góry dzieki za info

Witam wszystkie brzchatki :-)
U mnie co do ruchów czułam tylko raz i do tej pory tylko to ale to tez moj pierwszy dzidzius i dopiero 17 tydz także do głowy sobie nie biore za bardzo ale jak każda z was troszke napewno hehe:szok:

Cierpliwości jeszcze parę dni i maluch "skopię" Cię od środka, napewno poczujesz później skoro to Twoja pierwsza ciąża:tak:

Masz rację ja tylko robiłam badania genetyczne w pierwszej ciąży, byłam w instytucie genetyki na konsultacji teraz, ale być może nie wszystko do mnie dotarło. Zresztą nie ma to najmniejszego znaczenia więc dajmy spokój;-)
Zresztą chyba mylisz badania genetyczne z prenatalnymi, bo to co innego
zAgatka - jaką niepełnosprawność ma Twoja córka? O ile można wiedziec, przepraszam jeśli przesadziłam.
nadineczka - wielu chorób nie da się wykryć w ciąży i tak. Ja w pierwszje ciązy miałam robione wszystkie badania wg wskazań lekarza (do prentalnych nie mialam), dbałam o siebie jak wszyscy przykazywali - i co... dziecko było zdrowe tylko "spartoczone" przy porodzie. Takich sytuacji nikomu nie życzę - ale też wiem, że nie mamy na nie wpływu zbytnio.

Dziewczyny nie wiem w jakim wątku zadać to pytanie więc zadam tutaj-czy któraś z was ma może torbiel w piersi?ja mam i nie wiem jak to przy karmieniu bedzie:dry:czy nie bedzie przeszkadzac:confused:

Cześć dziewczyny
Ja tak wakacyjnie;-);-);-);-) czyli nie mam za wiele czasu.
Mam do Was pytanko. Wiem ze niektóre z Was robiły zakupy w happy mum w Warszawie. Jestem teraz w Wawie i za chol...cie nie mogę znaleźć sklepu. Na ich stronie pisze,że jest na Górczewskiej 124 czyli Wola Park i albo jestem ślepa albo go tam nie ma.Może jest gdzie indziej??
Pozdrowienia i z góry dzieki za info
Ja kupowałam w Happy Mum ale przez internet i jestem baaardzo zadowolona, super jakościowo i ładnie uszyte. Może na stronce jest nr telefonu do sklepu, to Ci wyjaśnią, jak tam dotrzeć?

Dziewczyny nie wiem w jakim wątku zadać to pytanie więc zadam tutaj-czy któraś z was ma może torbiel w piersi?ja mam i nie wiem jak to przy karmieniu bedzie:dry:czy nie bedzie przeszkadzac:confused:

Mojego M brata dziewczyna ma i to na każdej piersi i kilka ich ma a teraz jest w 7 miesiącu ciąży i gin ją już poinformował bo także się bała że nic się nie dzieje że może swobodnie karmić bo torbiele się znajdują gdzie indziej niż gruczoły mleczne i to w niczym nie przeszkadza i powiedział jej ze nie ma się martwić:tak:

reklama
Chyba najlepiej skonsultować to z lekarzem.

A mnie wczoraj wieczorem maluszek uraczył słodkimi kopniaczkami i to było po raz pierwszy TO, pamiętałam z pierwszej ciąży to uczucie i było dokładnie to samo, tylko delikatniutko i nisko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry