Kaja_10
Fanka BB :)
Zazdroszczę każdej z Was, która już czuje ruchy - ale rozumiem, że czasem dzieli nas 3 tyg ciązy więc na mnie jeszcze czas.
labamba- gratuluję synka, nawet nie dostrzegłam, że to zameldowałaś. Faktycznie styczniowi chłopcy rosną w siłę :-)
Wysypką małego się nie martw - pewnie coś nowego dla niego po podróży lub w nowym środowisku.
labamba- gratuluję synka, nawet nie dostrzegłam, że to zameldowałaś. Faktycznie styczniowi chłopcy rosną w siłę :-)
Wysypką małego się nie martw - pewnie coś nowego dla niego po podróży lub w nowym środowisku.

Co do ruchów to mi ciągle wieczorem bulgota, burczy, przelewa się itd. Dzidziuś już nie zapukał więcej:-) Napewno nie czuję typowych ruchów chociaż do końca nie wiem jak one mają wyglądać.
... za 3 tyg mam następne usg ... zobaczymy co pokaże :-)
dopiero)jstem ciekawa jaki termin mi pokaze tym razem lakarz mowi ze jak tak to u mnie wyglada to trzymamy sie tego terminu z pierwszego usg
co za typ...ale wiesz co??moze porpos go by Cie zabrał na takie spotkanie...poznasz laske i powiesz w trakcie co masz do powioedzenia...ja bym tak zrobiła...konfrontacja i już