don_pedro
Fan(ka)
ja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
U nas byla podobna sytuacja,nie wiem czy oni tu nawet rutynowo tych badan nie robia....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
no to fajnie, musisz miec fajna lekarkeja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszczeO,a wiesz ze ja mam przyjaciolke w Boguszowicach?Na ul zdaje sie Armii Krajowej..czy Ludowej???Matko jedyna jezdze do niej i nie wiem na jaka ulice....![]()

ryzyko konfliktu jest zdaje się tylko tam gdzie matka ma Rh"minus" (bo wtedy kobieta wytwarza przeciwciałą przeciw krwi swojego dziecka jeśli dojdzie do jej"wymiany"-moooocno w skrócie), ale spytaj żeby być pewnąHmmm ja mam ARh+ a mój mąż ma BRh- jak pójdę teraz 25.08 do lekarza to go o to zapytam![]()

Dziewczyny trzeba się wziąć w garść... aż mi wstyd ja tez chce od nich zamawiac 3 czesciowa bo wiecej rzeczy mi nie potrzebnych przy pierwszym mialam posciel firmy BabyRaj i mialam 11 czesci ale po co?? tylkko sie kurzylo...![]()
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszcze
a jak sie nazywa ??
agbar77 - zawsze mozemy sie umowic jak bedziesz do niej jechala to mozesz wpasc na kawkezapraszam ;-)
ryzyko konfliktu jest zdaje się tylko tam gdzie matka ma Rh"minus" (bo wtedy kobieta wytwarza przeciwciałą przeciw krwi swojego dziecka jeśli dojdzie do jej"wymiany"-moooocno w skrócie), ale spytaj żeby być pewną![]()

no to fajnie, musisz miec fajna lekarke
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszcze
a jak sie nazywa ??

brat ma tylko na obiadek wpasc, ehh...:-(Cześć dziewczyny :-)
Tak sobie czytam forum i aż zachciało mi się kawki, wieć poszłam sobie zrobić (a chyba już od tygodnia nie piłam)![]()
Powiedzcie mi kochane kiedy można zrobić usg 3/4D? I jeszcze jedno pytanko, bo któraś z was pisała, że miała robione badania na konflikt krwi, czy jeżeli mój lekarz nic mi o tych badaniach nie wspominał to powinnam się upomnieć?
Studiuje na Uniwesytecie Szczecńskim - Wydziale Zarzadzania i Ekonomiki Uslug..Moze mamy ta sama promotorke?..![]()
.