don_pedro
Fan(ka)
ja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
U nas byla podobna sytuacja,nie wiem czy oni tu nawet rutynowo tych badan nie robia....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
no to fajnie, musisz miec fajna lekarkeja mimo, ze mowilam, ze nie ma zagrozenia, bo mamy te sama grupe krwi, lekaka se uparla, zeby zrobic i mi takie badanie przepisala.
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszczeO,a wiesz ze ja mam przyjaciolke w Boguszowicach?Na ul zdaje sie Armii Krajowej..czy Ludowej???Matko jedyna jezdze do niej i nie wiem na jaka ulice....![]()

ryzyko konfliktu jest zdaje się tylko tam gdzie matka ma Rh"minus" (bo wtedy kobieta wytwarza przeciwciałą przeciw krwi swojego dziecka jeśli dojdzie do jej"wymiany"-moooocno w skrócie), ale spytaj żeby być pewnąHmmm ja mam ARh+ a mój mąż ma BRh- jak pójdę teraz 25.08 do lekarza to go o to zapytam![]()

Dziewczyny trzeba się wziąć w garść... aż mi wstyd ja tez chce od nich zamawiac 3 czesciowa bo wiecej rzeczy mi nie potrzebnych przy pierwszym mialam posciel firmy BabyRaj i mialam 11 czesci ale po co?? tylkko sie kurzylo...![]()
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszcze
a jak sie nazywa ??
agbar77 - zawsze mozemy sie umowic jak bedziesz do niej jechala to mozesz wpasc na kawkezapraszam ;-)
ryzyko konfliktu jest zdaje się tylko tam gdzie matka ma Rh"minus" (bo wtedy kobieta wytwarza przeciwciałą przeciw krwi swojego dziecka jeśli dojdzie do jej"wymiany"-moooocno w skrócie), ale spytaj żeby być pewną![]()

no to fajnie, musisz miec fajna lekarke
na Armii Ludowej - ja mieszkam na tej ulicy - jeszcze
a jak sie nazywa ??

brat ma tylko na obiadek wpasc, ehh...:-(Cześć dziewczyny :-)
Tak sobie czytam forum i aż zachciało mi się kawki, wieć poszłam sobie zrobić (a chyba już od tygodnia nie piłam)![]()
Powiedzcie mi kochane kiedy można zrobić usg 3/4D? I jeszcze jedno pytanko, bo któraś z was pisała, że miała robione badania na konflikt krwi, czy jeżeli mój lekarz nic mi o tych badaniach nie wspominał to powinnam się upomnieć?
Studiuje na Uniwesytecie Szczecńskim - Wydziale Zarzadzania i Ekonomiki Uslug..Moze mamy ta sama promotorke?..![]()
.