Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety tak jest, że zgagę fundujemy sobie same...chyba tak spróbuję zrobić z tą Colą bo już nie mam siły tak mnie męczy :-( już więcej nie będę jeść tak na wieczór fasolki szparagowej :-(
Dziękuję Ivi, ;-)
własnie teraz też o tym czytam i faktycznie piszą tak jak Ty :-) więc już się tak tym nie zamartwiam:-) Nie wiem dlaczego kobiety w ciąży ciągle szukają jakiś problemów![]()
może wtedy by nie panikowały z "byle powodu"
wg mojej gin najlepiej po 18 tyg. bo wtedy proporcje narządów dzidziolka są najlepsze. I warto zapłacić więcej byle mieć porządne, fachowe badanie i dokładną ocenę każdego z narządów a nie tylko płytkę z usg.....W zasadzie USG 3d/4d można zrobić zawsze. Ale na pewno nie później niż 30 tydzień bo dzidzia może się nie zmieścić na ekranie ;-). .
chwila odpoczynku w pracy :-) co do rozmowy na temat różnych bajerów dla dzieci to też kiedyś strasznie się na nie napalałam, ale mój alergolog stwierdził, że np. taki baldachim przy łóżeczku to dziecku nic nie daje a niestety jest siedliskiem bakterii, osocza i kurzu :-( a po za tym u mnie wszyscy chyba zbyt przesądni bo na razie zabronili mi kupowania czegokolwiek bo za wcześnie, bo jeszcze czasa ja jak widzę te wszystkie ciuszki i bajery to oczy mam jak "pięć złotych" :-)

Coca cola to najlepsze lekarstwo na dolegliwosci brzuchoweto taka moja opinia, mozecie sie nie zgadzac;-)

chyba tak spróbuję zrobić z tą Colą bo już nie mam siły tak mnie męczy :-( już więcej nie będę jeść tak na wieczór fasolki szparagowej :-(

Można np pic zelazo takie musujace albo dodatkowo samo zelazo w tabletkach lykac. Mi od wczoraj tak sie we lbie kreci, dzisiaj do tego doszedl straszny bol glowy ze az sie boje..poczytaj sobie co ma zelazo..najwiecej jest w miesie, ktorego ja od poczatku ciazy wogole nie toleruje..ble.ale sie poswiece i zrobie jakas watrobke na obiad chyba bo tam jest najwieceja ja po FALVIT MAMA żygam jak ... kobieta w ciąży :-(teraz biorę inne witaminki (ale bez żelaza) i je toleruję... Także nie wiem jak mam sobie dawkować tą odpowiednią ilość żelaza:--(