Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczególnie takiej dobrze wysmażonej i chrupiącej![]()

Szczególnie takiej dobrze wysmażonej i chrupiącej![]()
mam jedną w zamrażalniku na "specjalną zachciankę"

wróciła opiłam się Coli, zdrowo mi się bekło :-) i nawet jakby trochę lżej na żołądku :-)dziewczynki dziękuję za świetną podpowiedź :-)

no ale jak nie mozna to nie mozna.u mnie jednak watrobka jutro na obiadek z buraczkami:-)milo jest miec znowu apetyt. Chociaz dzisiaj cos mnie mdli znowu..
zAgatka - przyzwyczaisz się, ja mam taką osobę już kilkanaście lat, teraz już jak przyjaciólka. Oczywiście bywała jak ja pracowałam ale teraz będzie nawet jak pójdę na l4. Nie możemy dźwigać ty szczególnie. Mój syn prowadzony idzie i w ogole jest bardzo samodzielny ale do wanny sam nie wejdzie, jedzenia sobie nie naszykuje - ale sam zje itp. Życzę aby to była sympatyczna osoba - wszystko będzie dobrze :-)
Wierzę :-) Ja też już się nie mogę doczekać. Jedziemy na lotnisko około 16.00 więc jeszcze się odezwę choć mam dziś parę spraw do zalatwienia.
Miłego dnia, trzymajcie się dziewczynki, jak wrócę to już czuję ile będę miała czytania![]()
Kaja ja to chyba nawet nie bede probowala nadrabiac
A teraz podziele sie z Wami informacja,na ktora czekalismy z mezem od ponad dwoch tygodni. Wlasnie rozmawialam z moja pania doktor o wynikach amniopunkcji....Prawidlowy kariotyp meski:-):-)
Wszystko na pewno będzie ok, trzymam mocno kciuki i czekam na relację i fotkiCzesc!
Ja dzisiaj mam wyczekiwany dzien-wizyta u gina:-)boje sie ze bedzie cos nie tak.Najgorsze to czekanie w poczekalni ale dzis ide z bratowa wic moze wyskoczymy na miasto;-)Boli mnie od wczoraj w dole plecow co mnie martwi:-(no ale juz niedlugo dowiem sie co tam u mojego synusia:-)

jak czas będzie leciał z taką prędkością jak do tej pory to jakoś wytrzymam;-)zAgatko dasz radę, bo musisz, dla Oliwki!! może nie będzie tak źle i czas szybko aleci?
Anulko, ale na filmiku widziałam, że nie miała Twoja córcia długości mierzonej CRL, tylko bpd, ac i fl chyba, z tego co pamiętam?
Dokładnie, jak matka jest Rh minus to zawsze robią przeciwciała, nawet jak ojciec też jest Rh minus, lekarka mi tłumaczyła, że ryzyko jest zawsze, bo matka mogła mieć kontakt z krwią Rh plus.