Pasibrzuch
Fanka BB :)
Tak z innej beczki - ile tyjecie dziewczyny? Zauważyłam, że tak od 3 tygodni waga idzie w górę kilo w tydzień, wcześniej 0,5 kilo w tydzień. To dobry wzrost czy powinnam zgłosić to mojej lekarce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dziś trzymamy za Ciebie kciuki Wronek.Ja wybieram się jutro do gina na usg. Mam nadzieje, że dzidziolek pokaże kim będzie. Taki z niego wiercipietek, że czasami nawet spokojnie poleżec nie mogę.
Nigdy więcej takiej przyjemności.
Teraz albo z mężem, albo w ogóle.znalazłam fajną stronkę, wklejam ją też w przydatne linki :-)
Przyrost wagi w ciąży - Onet.pl Zdrowie

I jak te zajęcia wyglądają? Nacisk bardziej na stronę praktyczną, czy teoretyczną?
agbar jesli chodzi o fryzjera to moz mialas szczescie. Ja niestety nie mam takiego szczescia i po dwoch wizytach (za pierwszym razem mi sie podoba, a za drugim juz nie) zmieniam. Teraz wyjatkowo pojde trzeci raz do tego samego fryzjera, bo chyba jest niezly, ale tfu tfu nie chce zapeszac

Ja właśnie jestem zrozpaczona, bo moja fryzjera wyprowadziła się do poznania![]()
Bo my pewnie dopiero w pazdzierniku pojedziemy a do tego czasu patrzec na siebie nie bede mogla.....;-)
[/QUOTE]dziewczyny a bierzecie feminatal 800, feminatal 400 czy feminatal N?