Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój tez ostatnio mył smugi są ale pochwalić trzeba za dobre chęciTo tak jak moj. Ale jak umyl, to powiedzialam, ze ladnie i poglaskalam. Sama sobie przed zima umyje po swojemu heh![]()

mój tez ostatnio mył smugi są ale pochwalić trzeba za dobre chęci![]()
Bron Boze krytykowac, bo pozniej drugi raz nie umyje heh

bo jakos tak czysciej mi sie wydaje, ale ze ostatnio nie mam checi sprzatac to chwale to co on zrobi 

ja do spania mam głupią pozycję lewy bok ale kołdra koniecznie pod głowę i między nogi![]()

pozamiata, umyje podłogę .....tylko kurze to ja muszę wycierać (on tylko z tv i laptopa wytrze;-) )no i włącza pranie ale już nie rozwiesi;-) ale za to kolorowe z białym i mi kilka razy pofarbował białe ciuchy
no i obiady gotuje jak ma wolne 
ja to muszę mieć kołdrę bo śpię przykryta a mój się śmieje że nawet jak upały to mi oczy tylko widać hehto ja tez koldra albo przescieradlo (bo teraz pod koldra to bym sie chyba stopila) miedzy nogi![]()
czarne, biale, czerwone. Wszystko razem, jak to zobaczylam, to powiedzialam, koniec. Pranie robie ja i rozwieszam, bo jak on rozwiesi to sa gnioty, a ja nie mam zwyczaju prasowania, wiec wole sie pomeczyc troche i miec w miare naturalnie "uprasowane"