Hej kobitki!
Ja mam takie pytanie - czy na jedenj ręce jest inne cisnienie i na drugiej inne? I na której ręce się mierzy, to znaczy na której lepiej mierzyć, żeby było właściwe? Bo ja chyba coś źle mierzę...

Bez kołdry między nogami to bym nie zasnęła - obowiązkowo, ale pod głową poduszkę mam;-) Ale ten lewy bok to wogóle mi nie pasuje i maleństwo kopie bardziej, więc śpię na prawym więcej - trudno

Hmm a jaka to pozycja na ladacznicę? Zaintrygowałas mnie morka

O tak - wczoraj jak mnie pokłuło i ciągnęło w kroczu, że aż wstałam i zaczęłam chodzić, bo leżec nie dałam rady i wogóle sie przestraszyłam, bo tak ni z tego ni z owego zaczęło kłuć. Przeszło po 5-10 minutach. Jak kiedyś pytałam tu na forum co to tak kłuje, to mi któras napisała, że spoiwo łonowe się może rozchodzić...

U mnie też zapasu tłuszczyku nie brakowało - zapas przedciążowy nie zrzucony po zimie, bo czasunie starczyło, a dzidziuś sie przebija całkiem dobrze przez moją izolację i od 18 tyg. regularnie mnie kopie, coraz mocniej z każdym tygodniem

A tak wogóle to się zastanawim czy gadacie do brzuszka, słuchacie muzyki, albo czytacie brzuszkowi bajki? Bo to podobno rozwija inteligencję i zdolności dziecka - w każdym na razie na 100% tak jest ze słuchaniem muzyki klasycznej, ale nie tylko