Kaja_10
Fanka BB :)
A w temacie alkoholi: Maz mial dzisiaj losowanie "prezentow" w pracy, firma dostaje, firma funduje, mozna dostac naprawde roznosci. Zadzwonil mi, ze w tym roku wylosowal prawdziwego szampana i choc tez nie jestem fanka alkoholu, to mi normalnie slinka pociekla, a tu Sylwestra na bezalkoholowym bede musiala spedzic![]()
A ja dziś kupilam nowy numer M jak mama i co... na pierwszej stronie piszą, że "łyk lub dwa" można szampana. Biorąc pod uwagę tu niedawno co niektóre wina i piwa serwowały na odstresowanie to lampeczka w te noc moze nie zaszkodzi...

taka lampeńka maleńka, takie mini pinci 

roxenn - Pumpkin ma miec CC tyle też wiem ale czemu dokładnie to nie jarzę. A ty masz już zaplanowane czy czekacie na ten cud?
A jeszcze mnie szlag trafił, bo był u nas dziś malarz. Sąsiadka zalała nam sufit w kuchni i ten miał dziś szkody naprawić. Pytałam, czy może mam zabezpieczyć coś czy jak. Powiedział, że nie trzeba. I teraz psia kość mam całą kuchnię w kropkach!
Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie 

Właśnie skończyłam urzędować w kuchni, ale jutro już się do niej nawet zbliżam. Co miałam zrobić to zrobiłam i jutro jest czas na słodkie lenistwo :-)