reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

;;;;
Mówisz i masz:-D:-D:-D Dla wszystkich pozostałych również :tak:
374aa7db7cc0cba5med.jpg
MORKA!!! UMARŁAM ZE ŚMIECHU!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Jest cudowny!!!

Kacha_wawa, ja już obrazek dla Moni szykowałam. Czekamy do jutra!

reklama
Black jak najmniej pobudek w nocy ;-)
morka - umieram ze śmiechu!! :-D:-D:-D cudny Pan Gołąb :-D:-D

sandrq - normalnie bym ci granulkę homeopatyczną wsadzila w usta ale jak to zrobic? a może magnezu więcej weź?

Hej!
Melduję, że żyję - zaraz was podczytam, ale widziałam, ze już sie o mnie martwiłyście - rano was podczytywałam, a potem się zajęłam krokiecikami, mężem i zakupami i właśnie klapłam dopiero:-D Na mnie przed 1 stycznia nie liczcie - twarda jestem i Michasia ze stycznia będzie:tak:
A co do smsów to mój numer wprowadza w błąd - bo zaczyna się 607 a to orange jest - więc z bramki orange do mnie smski:)

Witam

Nadrabiałam Was trochę, ale resztę zostawiam na później, bo mnie wzięło natchnienie i chyba się zabiorę za babkę. Jak pójdzie do pieca, to do Was tu wrócę. :)

Byłam dziś u gina po południu, ktg mi zrobił i wszystko ok, badanie też ok - szyjka zamknięta i póki co do porodu się nic nie szykuje. I bardzo dobrze. :) Marysia bez zmian główką w dół i już raczej nie powinna się obrócić. Następna wizyta za 3 tygodnie 14 stycznia, wtedy od razu sprawdzimy ile mała waży. :) O ile jednak nie urodzę do tego czasu, ale raczej nie powinnam. ;)

W ciągu dnia właściwie nic nie robiłam, ale jakoś tak nie miałam natchnienia na siadanie do kompa. Od poniedziałku mam takie napady złego humoru, że siedzę i ryczę totalnie bez powodu, albo robię mojemu biednemu mężowi awantury o nic. Ale staram się panować nad sobą. Chyba powinnam się za jakąś robotę zabrać, bo jak widać leniuchowanie źle na mnie działa, heh. ;) Więc mykam do kuchni.

Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić? :-p Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie :-p

Hej Kobitki, nadrobilam zaleglosci ale nie mam siły odpisywac, u mnie ciagle przygotowania do swiat, tzn ja w sumie asystuje tylko ale i tak zajmuje to duzo czasu, jezdze do rodzicow rano i tam spedzam pare godzinek, do niczego nie pozwalaja mi sie dotknac wiec jedyne co zrobilam to obralam 2kg pieczarek i je starlam na tarce i zrobilam 2 ciasta i tyle. Jutro rano ide pomoc tesciowej w przygotowaniach do wigili a potem znowu do rodzicow i wroce wieczorkiem.

Co do porodu to ja w przeciwienstwie do wiekszoscie nie spiesze sie wcale i jakos mi nie zalezy na szybkim rozpakowaniu sie, bo jak sie juz dzidzia urodzi to ciazy brak bezpowrotnie, a mnie jest dobrze takjak jest.Spojenie napieprza i nogi drgają same, ale generalnie jak na 39 tydzien to smigam:))
Poza tym paralizuje mnie strach przez porodem, a chce SN wiec tymbardziej przestalo mi sie spieszyc:-) Oczywiscie nie chcialabym rodzic dopiero w 42 tyg, ale raczej wole jeszcze poczekac conajmniej do 1 stycznia:)

Dobrej nocki zycze!:sorry:

Labamba, dobrze, że się odezwałaś. Z tym upychaniem bałaganu w pokojach to fajny pomysł jest. Że też nie wpadłam na to...:rolleyes2: A jeszcze mnie szlag trafił, bo był u nas dziś malarz. Sąsiadka zalała nam sufit w kuchni i ten miał dziś szkody naprawić. Pytałam, czy może mam zabezpieczyć coś czy jak. Powiedział, że nie trzeba. I teraz psia kość mam całą kuchnię w kropkach!.
Ja miałam taki pomysł aby powiedzieć landlord żeby nam pomalowała, bo to w końcu jej obowiązek, ale jak wyobraziłam sobie tych irolskich malarzy to stwierdziłam, że wolę abyśmy sami to zrobili:happy:

Dziewczyny a która rodzi 15 stycznia? Mam sentyment do tej daty, bo Julka się urodziła właśnie tego dnia, tylko że rok temu ;-)

Mój mąż ze starszą dzidzią wrócili, dzidzia wykąpana śpi a ja zabieram się zaraz za krokiety, tylko czekam aż mój luby w piecu napali cobyśmy przez noc nie zamarzli ;-)

Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić? :-p Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie :-p
Mi tam sie nie spieszy, ale z dnia na dzien mam coraz większe rozstępy i dzidziol przybiera na wadze:happy:

kaja_10 nic mi tabletki nie daja:crazy: boli i mam juz tego dosc az mi niedobrze:(( wrr
Może jednak to już:sorry:

reklama
Do góry