Labamba nie.Lekarz specjalista zdecydowal,ze nie bedziemy szyc.Pisalam ale moze przeoczylas w natloku postow;-)Tak wiec replay specjal for ju;-)
Powiedzial,ze naciecie jest spieprzone,do dupy i w ogole be. Najwiekszy problem to taki,ze uszkodzili mi w lekkim stopniu miesien zwieracz odbytu i kolejny zabieg to ogromne ryzyko uszkodzenia go jeszcze bardziej:-(Poza tym rana jest za swieza by ja jeszcze raz teraz ruszac.Dochtore powiedzial,ze ta rana sie zagoi ale potrzeba mnostwo czasu,mojej cierpliwosci i dyscypliny.A kiedys w przyszlosci,jesli bede odczuwac dyskomfort to on chetnie mi to poprawi...albo w najgorszym przypadku spotkamy sie szybciej jesli tfu!tfu!zwieracz odmowi posluszenstwa....Oby sie to nigdy nie stalo..Cwicze zaciskanie jak czesto moge....
Dziękuję za riplej;-) Ale partacze z tych lekarzy, ćwicz ile się da i mam nadzieję, że się zagoi

Ale z seksem chyba będzie problem

Wiem jak to jest

W każdym razie trzymam kciuki za zwieracze;-)
witam ;-)
u nas też buro, ponuro - ale powoli nadal kapie i się topi więc byle to przeczekać. Zazdroszczę yol_a weny w kwestii sprzątania chałupy, mnie się nie chce, mimo, że noc była superowa dziś.
Czy macie takie kosze specjalne na pieluchy co niby to to smrodek zatrzymuje i rozwój bakterii? Wkłady jakieś specjalne sie kupuje - pytam bo kuzyn zaoferował też i nie wiem czy to warto chłopaka nadwyrężać z kolejną paczką.
Ja również zachwalam ten kosz, szczególnie gdy dzieciaki zaczną jeść stałe pokarmy

Woreczki foliowe przepuszczaja
Witam Was kobietki
Wreszcie się dorwałam i u Nas tzw. skok rozwojowy, mały daje popalić juz 4 dni. Wczoraj wybraliśmy się do pediatry ponieważ zaniepokoiła mnie u niego wysypka na policzkach trzymająca się od początku tygodnia. I jak się okazało chylę czoła kobietkom na diecie bezmlecznej. Mamy skazę:-( Jakby któraś mogła mnie oświecić troche co mogę jeść byłabym wdzięczna.:-
-( Myśłałam ze nas to ominie a jednak.. Ledwo zipie głowa mi pęka co dzień z bólu ale to chyba z niewyspania.
Pozdrawiam Was serdecznie.
zero nabiału( czytaj skład wszystkich gotowych produktów), cytrusów, pomidorów, ryb, jaj, czerwonego mięsa. Jak zejdzie to wprowadz jeden nowy produkt i obserwuj. Niestety długo trwa wyczyszczenie twarzyczki, ja od tygodnia mam rygorystyczną dietę, a buzka jeszcze obsypana

, ale jest poprawa;-)
Roxeen no właśnie my tez myśleliśmy że to potówki a potem, że trądzik ale w końcu wybraliśmy się wcześniej na pierwszą wizytę do pediatry bo nas to zaniepokoiło. Adaś ma policzki w drobniuteńkich krostkach właśnie przypominających potówki. (takie skupiska krosteczek)na czółku też ma trochę.I zrobiła mu się suchutka skóra na buzi. A i nie doczytałam u Ciebie o tych suchych brwiach ale u Nas jest to samo łuszczy się skóra w brwiach też myślałąm że to ciemieniucha. A u Ciebie jak to wygląda.???U nas też się to utrzymuje od tygodnia. :-
-
-(
U mnie mały miał bbrzydkie czoło, łuszczące się, oprócz tego kilka czerwonych potworów na polikach, ale to myślę potówki. Ważne jest czym myjecie, ja mam żel do skóry atopowej, na pewno nie stosuj żadnych mydeł i oliwek, do nawilżania albo specjalne preparaty do skóry z azs albo czysta parafina

witam się wieczornie

Padam na pysk, nocka kiepska zasnęłam przed 2, a po 3 przylazła starsza gadzina

W domu raban, łeb mi pęka