reklama
[B pisze:Klara M;[/B]6114414]Black zdrówka dla dziewczynek, może faktycznie trzydniówka...
Wiw my kupiliśmy w H&M. niedawno...niby się wielce gruby nie widzi, ale wydaje mnie się, ze nie jest przewiewny i zawsze mogę na cebulkę ubrać....
e:
U nas niestety sam śpiworek nie zdałby egzaminu, bo C jest placowo-zabawow-huśtawkowo-konikowyi Pana trza wyjmować
![]()
Widziam te w H&M, fajniusie ale największy był 80 i jakiś mi się mały wydawał
Widzę ,że o kombinezonach.Ja też długo się zastanawiałam jaki kupić.Chcielismy wójcika bo ciepłe sa bardzo ,ale jak pojechalismy to juz rozmiarów nie było
.Nie ma tego złego kupilismy tańszy i tez fajny.Polecam sprzedawcę.Kultura 100%.Kupilismy ten tylko rozmiar 80. ZIMA 2010 NOWY kombinezon 2cz Coccobello 86 (1271137685) - Aukcje internetowe Allegro
A teraz pytanie do mam ,które może tez maja Coccoobello ,czy ta firma ma zawyżoną rozmiarówkę?Bo nasz mały nosi 86 normalnie a kobminezon 80 jest dobry ,spodnie nawet długie...tylko pytanie czy za 3 mce tez będzie ok
w końcu ma byc na cała zimę
I czy już ubieracie dzieciaki w az tak ciepłe rzeczy?
.Nie ma tego złego kupilismy tańszy i tez fajny.Polecam sprzedawcę.Kultura 100%.Kupilismy ten tylko rozmiar 80. ZIMA 2010 NOWY kombinezon 2cz Coccobello 86 (1271137685) - Aukcje internetowe Allegro A teraz pytanie do mam ,które może tez maja Coccoobello ,czy ta firma ma zawyżoną rozmiarówkę?Bo nasz mały nosi 86 normalnie a kobminezon 80 jest dobry ,spodnie nawet długie...tylko pytanie czy za 3 mce tez będzie ok
w końcu ma byc na cała zimę
I czy już ubieracie dzieciaki w az tak ciepłe rzeczy?
SercaDwa, kombinezon super, ale cena jak dla mnie za wysoka.
Oglądałam używane z Coccodrillo i bardzo mi się podobają. W końcu taki dzieciaczek, który siedzi tylko w wózku chyba nie zniszczy kombinezonu? Tylko zastanawiam się nad rozmiarem. Wiecie może jak wypada 80 w Coccodrillo, bo np. w H&M 80 jest mała.
Oglądałam używane z Coccodrillo i bardzo mi się podobają. W końcu taki dzieciaczek, który siedzi tylko w wózku chyba nie zniszczy kombinezonu? Tylko zastanawiam się nad rozmiarem. Wiecie może jak wypada 80 w Coccodrillo, bo np. w H&M 80 jest mała.
bibik13
Krejzi mama...
Natuś samodzielnie siedzi od 2 dni huuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Natuś samodzielnie siedzi od 2 dni huuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo! Gratulacje!