reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej 😏 ja wczoraj byłam u lekarza według ostatniej miesiączki termin na 06.01 czyli dzisiaj 35 tydzień. Mała waży już 2600 i lekarz mi mówi że za dwa tygodnie umawiamy sie na cesarkę pewnie ok 15 grudnia. Szyjka sie skraca i jest bardzo miękka więc lekarz powiedział że pasowało by zebym jeszcze minimum 2 tyg wytrzymała... Powiem Wam ze sie trochę wystraszyłam bo wczesniej nic nie mówił o cc i nastawiłam sie na poród sn jednak mówi ze dla dziecka tak będzie bezpieczniej że tyle sie staralismy itp ( 4 poronienia). Na szczęście bedzie to juz ok 38 tyg więc ciaza donoszona i pewnie bedzie ważyć ok 3200. Co najważniejsze Córeczka zdrowa i ślina wszystko jest ok 😍
A czemu cc?

Właśnie On by miał robić. Jej juz sama nie wiem co robić... Bo niby jest ok a jednak chce robić cc. Może tez dlatego ze mam jakąś godzinę do szpitala i ta szyjka się skraca... Sama juz nie wiem
Hm... Może czegoś Ci nie mówił żeby nie stresować, albo spodziewa się że dziecko będzie duże?
Z tą szyjką i odległością do szpitala to bym powiedziała, że na korzyść sn...

Hm... Może czegoś Ci nie mówił żeby nie stresować, albo spodziewa się że dziecko będzie duże?
Z tą szyjką i odległością do szpitala to bym powiedziała, że na korzyść sn...
Córeczka szybko rośnie więc raczej będzie duża.
Pocieszam się że jest to jest najlepszy lekarz w okolicy z bardzo dużym doświadczeniem więc najlepiej wie co i jak może po prostu mu zaufać i sie juz nie zamartwiać 🙂

reklama
Do góry