dmrmark, ale my tu przepisy wstawiamy, także przepisy dawaj!A ja dzisiaj robie eskalopiki schabowe z pieczarkami z mlodymi ziemniaczkami i mizerja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dmrmark, ale my tu przepisy wstawiamy, także przepisy dawaj!A ja dzisiaj robie eskalopiki schabowe z pieczarkami z mlodymi ziemniaczkami i mizerja
. Jak nie mam w domu owoców to robię się chora
. Nie mogę przełknąć mięsa, zwłaszcza kurczaka. No kanapki z wędliną jeszcze przejdą. Ale najlepiej by było dla mnie aby zawsze w lodówce była sałatka owocowa....:-).Ja cały czas mam ochotę na owoce... jabłka, śliwki, pomarańcze, banany,winogrona..... Jak nie mam w domu owoców to robię się chora
. Nie mogę przełknąć mięsa, zwłaszcza kurczaka. No kanapki z wędliną jeszcze przejdą. Ale najlepiej by było dla mnie aby zawsze w lodówce była sałatka owocowa....:-).
Pycha Ja cały czas mam ochotę na owoce... jabłka, śliwki, pomarańcze, banany,winogrona..... Jak nie mam w domu owoców to robię się chora
. Nie mogę przełknąć mięsa, zwłaszcza kurczaka. No kanapki z wędliną jeszcze przejdą. Ale najlepiej by było dla mnie aby zawsze w lodówce była sałatka owocowa....:-).

W poprzedniej ciąży jadłam wszystko z cytryną, a dokładnie ze sokiem z cytryny np. ziemniaki z cytryną, kanapeczka z szynką i cytryną, wszystko opierało się na cytrynie. Teraz to może i niemam aż tak wyszukanych zachcianek, ale ostatnio jadłam rybe zapiekaną w zalewie octowej a w między czasie spożywałam bitą śmietanę w sprayu...
Mąż musiał wyjść z kuchni bo nie mógł na to patrzeć![]()