reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
Agagsm;-)
ja robię ze składników :
-kapusta główka lub kapusta kiszona lub pół na pół zależy jak kto lubi :tak:
-grzybki ewentualnie pieczarki (ja robię z pieczarkami bo mała moja je a jej grzybów nie daję :sorry:)
-boczek wędzony
-kiełbasa
-cebula
-koncentrat
-pieprz
-vegeta
-cukier
-papryka słodka lub ostra(zależy jaką sie bardziej lubi)

Kiełbasę boczek cebulę w kostkę podsmażasz na oliwie z vegetą pieprzem, Do tego grzybki potem kapustę, koncentrat i potem przyprawiasz do smaku i dajesz cukier paprykę jeszcze pieprzu i vegety jak mało :tak:

chyba wszystko napisałam co daję :sorry:
 
Agagsm;-)
ja robię ze składników :
-kapusta główka lub kapusta kiszona lub pół na pół zależy jak kto lubi :tak:
-grzybki ewentualnie pieczarki (ja robię z pieczarkami bo mała moja je a jej grzybów nie daję :sorry:)
-boczek wędzony
-kiełbasa
-cebula
-koncentrat
-pieprz
-vegeta
-cukier
-papryka słodka lub ostra(zależy jaką sie bardziej lubi)

Kiełbasę boczek cebulę w kostkę podsmażasz na oliwie z vegetą pieprzem, Do tego grzybki potem kapustę, koncentrat i potem przyprawiasz do smaku i dajesz cukier paprykę jeszcze pieprzu i vegety jak mało :tak:

chyba wszystko napisałam co daję :sorry:
Ja robię tylko z kiszonej, a zamiast vegety przyprawy- liść laurowy, majeranek, kolorowy pieprz... A cukru tylko łyżeczkę do kapusty, którą gotuję osobno, łączę z mięskiem jak zmięknie. Z mięsa najbardziej lubię wędzony boczek, ale nietłusty. No i zasamażka na słoninie-opcjonalnie.
 
reklama
Ja robię tylko z kiszonej, a zamiast vegety przyprawy- liść laurowy, majeranek, kolorowy pieprz... A cukru tylko łyżeczkę do kapusty, którą gotuję osobno, łączę z mięskiem jak zmięknie. Z mięsa najbardziej lubię wędzony boczek, ale nietłusty. No i zasamażka na słoninie-opcjonalnie.

no to mi się przypomniało jeszcze można dać ziele angielskie i liść laurowy :zawstydzona/y: tak to jest jak się szybko pisze ale nie zawszę daje

ale majeranku nie daje :no: jakoś mi nie pasuje hmm
 
Ostatnia edycja:
Do góry