reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Abby i Szylwias super relacje, hehe ciekawe czy mi za tydzien w piatek ten inny lekarz tez powie ze na chlopaka wyglada, bo jak juz 2 tak stwierdzi to pewnie cos w tym jest, choc ja na kazda plec jestem otwarta ;)

no i czekamy Szylwias na fotke z niecierpliwoscia i na fotki dziewczyn co mialy tez dodac

reklama
Dziewczyny ja też byłam, pan doktor powiedział, że te wyniki są faktycznie w normie, żadnej anemii nie ma (panikara ze mnie:no:) Mamy zdjęcie usg ale nie mogę go teraz zeskanować:) Z maluszkiem wszystko w porządku ma już 4,5 cm, rusza się jak szalony, ciągle machał rączkami i nóżkami:) Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję za wsparcie!!:)

A powinno już być wszystko tak więc pierwsze zdjęcie prezentuje walory mojego prawdopodobnie synka :p zdjęcie zrobione z myślą o moim M żeby uwierzył:-p:-):-D a drugie to moje w całości leniwe( nie chciało mu się ruszać za bardzo w nosie miał dzisiejsze badanie tylko rękami i nogami poruszał nawet piątkę pokazał hehe )dzieciątko malutkie :cool::-):-)

Załączniki

• IMG00015.jpg
    IMG00015.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG00016.jpg
    IMG00016.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 85
dotka85 Jeśli to będzie chłopiec to chyba Krystian, ale pewnie jeszcze się nam zmieni w trakcie oby zdrowy był a imię będziemy wybierać po porodzie jak już będzie z nami :-)

Abby, Szylwias gratuluję udanych wizyt.

My już też jesteśmy po wizycie. Maluszek ruszał się jak szalony - fotka jest lekko zamazana. Ginka powiedziała, że TSH na początku ciąży wychodzi często poniżej normy i ponieważ ft3 i ft4 są w normie, to mam powtórzyć przed kolejną wizytą TSH.
Dostałam L4, ale jutro idę jeszcze do pracy, żeby pożegnać się z moimi dzieciaczkami. Kolejną wizytę mamy 2 sierpnia. Kazała się też zapisać na drugie prenatalne badanie na początek września, bo potem może nie być miejsc na NFZ i naciągają, żeby płacić za nie.

reklama
Do góry