Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam niegdyś podobny problem, polecam najzwyklejszy krem typu dermosan, może być również oliwka, na noc nałożyć na dłonie cienką, ale widoczną warstwę i założyć na to bawełniane rękawiczki, rewelacja, mi pomogło po jednej nocy.
Na suche dłonie bardzo pomagają zabiegi parafinowe. Można coś takiego zrobić u kosmetyczki i z tego co wiem, to nie kosztuje to zbyt dużo. Najczęściej ma się taki problem po zimie - skóra jest wysuszona mrozem, wiatrem, często pojawiają się przemrożenia, które prowadzą do powstawania na skórze dłoni przebarwień. Myślę, że najlepiej skorzystać z takiego zabiegu i posiłkować się kremami do rąk.
Zapomniałam, oprócz smarowania kremami, warto również używać kostki dermatologicznej do mycia, która dodatkowo wspomaga pielęgnacje/leczenie suchej skóry
a ja trochę przewrotnie - nie stosuję już kremów do rąk, bo wystarcza mi, że od czasu do czasu nasmaruję na noc ręce olejem (tak, zwykłym, rzepakowym) i na to założę bawełniane rękawiczki. Czasami też robię sobie peeling z oleju i soli. I mam przyjemnie natłuszczone i nawilżone, gładkie dłonie - żaden krem mi nie jest potrzebny