agaced2002
Zaciekawiona BB
Mam pytanie, bo skończyły mi się sumplementy „prenatal duo” a zostały 2 tygodnie do porodu jak nie będę brała do porodu czy przez kilka dni czy coś się stanie nie ukrywam ten suplement jest drogi w aptekach 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak suplement na miesiąc (który kosztuje ile? 60zł?) jest dla Ciebie drogi i żal Ci kupić opakowanie na dwa tygodnie, to co Ty zrobisz, jak będzie trzeba wydać 200zł na miesiąc na pampersy?Mam pytanie, bo skończyły mi się sumplementy „prenatal duo” a zostały 2 tygodnie do porodu jak nie będę brała do porodu czy przez kilka dni czy coś się stanie nie ukrywam ten suplement jest drogi w aptekach![]()
60 zł ? Raczej 80 zł nie każdego stać. O to się nie martwJak suplement na miesiąc (który kosztuje ile? 60zł?) jest dla Ciebie drogi i żal Ci kupić opakowanie na dwa tygodnie, to co Ty zrobisz, jak będzie trzeba wydać 200zł na miesiąc na pampersy?
A i jeszcze jak tobie rodzice pomagali to wiadomo, że się łatwo w życiu miało i ma60 zł ? Raczej 80 zł nie każdego stać. O to się nie martwChamidło
![]()
skąd wniosek, że komuś rodzice pomagali, nawet jeśli pomagali to masz z tym problem? Jak Ci żal wydać te 80zl na suple, to nie kupuj i głupio nie pytaj. Te 80zl to jest kropla w morzu wydatków jakie Ciebie czeka.A i jeszcze jak tobie rodzice pomagali to wiadomo, że się łatwo w życiu miało i ma![]()
Ale wiesz ze po porodzie nadal należy brać witaminy?Mam pytanie, bo skończyły mi się sumplementy „prenatal duo” a zostały 2 tygodnie do porodu jak nie będę brała do porodu czy przez kilka dni czy coś się stanie nie ukrywam ten suplement jest drogi w aptekach![]()
Co to w ogóle za słowo...60 zł ? Raczej 80 zł nie każdego stać. O to się nie martwChamidło
![]()
Ale po porodzie jest 500+ a przed nie maAle wiesz ze po porodzie nadal należy brać witaminy?