reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Święta Święta już tuż tuż

ja mam ksiazeczke canpola ceratkowa piszcząca fajna bo i do wody sie nada i normalnie i mam jeszcze materiałowa...
w ikei sa ksiazeczki tkaie miekkie ale jesli na prezent ma byc to nie :)
muszę kupić małemu zestaw do gotowania bo najb lubi nabierki rondelki a hitem to moje charmsy;-P

ps. dziewczyny jesli macie juz domy balkony ozdobione to wklejajcie foty....
u nas juz swiatecznie....tylko brak choinek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia jakie sliczne masz zdjęcie Łobuziaka z choinką :)super:)
Ajentka osiołek na biegunach cudny chyba zgapimy:)

Frotka kochana zgapcie bo warto.:tak: Tylko sprawdź wymiary osiołka bo on z tych mniejszych, nie taki wielki jak te standrdowe konie na biegunach ale my takiego właśnie chcieliśmy. Mimo wszystko wolę uczulić po przygodach z telofonikiem.:-D;-)

Dziewczyny czy sądzicie ze zabawki z FP typu little people to za wcześnie na preznet?? bo musze coś kupic od mamy dla małej i nie mam juz pomyslow a nie chce kolejnej grajacej zabwki kupowac a bardziej przyszłościową wiec mam dylemata kostke edukacyjna z mulą lub little people:) co sadzicie?? jakby co to chyba dorośnie do tego typu zabawki??

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Frotka dzięki za jedyny odzew:**** i świetny jest ten namiot-tylko wielkość mnie przeraża bo nie mam gdzie tego trzymac...salon jest zagracony jej zabwakami, krzesłem, hustwką:) wiec jakby doszło jeszcze to:szok: dlatego myslalam o czym mniejszym:) ona nie ma zdnych jezdzacych zabawek i myslslsm o ciuchci lub traktorku , arka noego tez mi sie podoba tylko szkoda ze nie jezdzi:/

cos w tym stylu traktor i arka nowego tej firmy!! Traktor świetny jest bo sam jezdzi i zwierzatka głosy wydaja

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a jeszcze wiecie moze jak mierzy sie średnice patelni?? podana w opisie to jest średnica powierzchni smażonej czy całęj patelni bo wiadmowo ze sie rozszerza??

Do góry