marzenka to i ja sie odezwę (swoją drogą znów powstanę z grobu

)
My wczoraj chcieliśmy kupić kombinezon dwuczęściowy. Czyli spodnie i kurtkę. Jechaliśmy do mojej koleżanki, która została mamą 31 lipca. Po drodze napisałam jej sms'a, że zajedziemy do Wola Parku popatrzeć za kurtką dla Julii, a ona do mnie: "Tomek (mąż) kupił w 5-10-15 kurteczkę dla Julki!" A mi kopara opadła. Kurtka bardzo ładna, ciepła, co prawda różowa, ale mnie się podoba. Pozostało nam tylko kupić czapeczkę i tak zrobiliśmy. W H&M znalazłam śliczną brązową z różyczką, więc idealnie zgrywa się z prezetową kurtką. Tylko teraz mam problem... Czy można gdzieś kupić same spodnie? Tylko oczywiście chodzi mi o takie grube, na zimę.
No, a jak u Was z butami? Ja myślałam o jakich wyższych, ale zastanawiam się czy to dobre dla takiego malucha? Nie będzie przeszkadzać, że tak sztywno? Julka jeszcze nie miała butów powyżej kostki....
monika a gdzie byś dokupiła takie spodnie? Jakiś sportowy sklep pewnie? I spodnie bardziej pod kątem narciarstwa sprzedają oddzielnie. Ja wczoraj nie widziałam samych spodni, jeżeli 2-częsciowe kombinezony, to tylko w całości.
Jula dała zrbić fotkę, więc się chwalimy :-)