reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
mirabella widze,ze lada dzien urodzisz dzidziusia:) a pewnie juz wiesz jakiej płci bedzie?!a imie macie wybrane??

oooooooo wątek szczeciński zyje????

witam witam
ja jestem z pogodna
mam prawie 10letnią córcie i dwuletniego bandytę:cool2:
piszcie -może się rozkręcimy:tak:pozdrawiam

Czesc :-)
No to fakt, dlugo tez watek byl martwy.....:tak::tak:
Fajnie, ze cos sie ruszylo....
Ja tez jestem ze Szczecina, choc mieszkam w UK.
Pozdrawiam :-)

heja:)
to moze choc we 3-4 bedziemy pisac to sie cos rozruszy:)

mirabella no to dobrze wybrałas: ja rodziłam 2 w miejskim szpitalu i byl to szpital zajebisty:) super lekarze,pielegniarki i cała reszta,ale niestety przeniesli wszystkich do zdroji.jak trafisz np.na Tudaja to super:)

hana31 mam dwoch bandytow heheheeheheheheh, ja jestem z centrum szczecina

Witam,
Ja też mieszkam w Szczecinie wprawdzie od niespełna roku ale zawsze. 3 marca urodziłam synka i szczerze powiem prawie nikogo tu nie znam.:baffled:

Witajcie :)
I ja jestem ze Szczecina, mieszkam tu prawie 2 lata :)
Mam prawie 3letniego synka i nastepne malenstwo w drodze :)

O to gratuluje. Za ile masz termin porodu. :-D Masz ślicznego synka. Nie mogę się doczekać kiedy Tobiasz zacznie siedzieć, chodzić i mówić.

reklama
Do góry